Lessen


Iedereen die lessend lid is, heeft de mogelijkheid om één keer per week een lesuur te volgen. Met de lesindeling wordt, voor zover mogelijk, rekening gehouden met het niveau van de ruiters en amazones. Het hebben van plezier en gezelligheid tijdens de lesavonden vinden wij als vereniging ook een belangrijke factor! Er wordt tijdens de lessen zowel voor dressuur als springen getraind. 

Tijdens de winterperiode (vanaf de eerste week november t/m de laatste week van maart) maken we op de donderdagavond gebruik van de manege aan de Uiterdijkenweg 42 te Luttelgeest.

Tijdens het zomerseizoen, dat bij goed weer ingaat in de eerste week van april, maken we gebruik van onze eigen accommodatie in Blankenham. Hier beschikken we over een buitenbak. De lesuren zijn dan eveneens op de  donderdagavond.
Bij slecht weer hebben we de mogelijkheid om deze datum uit te stellen. We kunnen dan langer binnen blijven rijden.

Voor deelname aan de lessen gelden een aantal regels:
1.  Paard/pony moet ingeënt zijn tegen influenza.
2.  Paard/pony moet gechipt zijn.
3.  Er wordt gereden met een goed passende goedgekeurde veiligheidshelm.
4. Op alle locaties waar wij rijden geldt: Laat je rotzooi (of dat van je pony/paard) niet voor een ander liggen. Met name in Blankenham hebben we direct met omwonenden te maken die we geen overlast willen bezorgen.
5. Wanneer je van te voren weet dat je een lesuur niet aanwezig kunt zijn, meldt dit dan bij de instructeur/instructrice. In de vakantieperiode worden er lessen samengevoegd. Hierover worden de rijdende leden ingelicht.
6. Iedereen rijdt voor eigen risico en dient WA verzekerd te zijn voor schade die hij/zij en/of zijn/haar pony of paard aan anderen toebrengt.

Nieuws

10-04 Nieuwsbrief Dijkruiters april 2019
10-04 Concours Dijkruiters 30 juni
15-01 Anouk Huizinga Kringkampioen indoor 2019
29-10 Clubkampioenschappen 2018
26-06 Zaterdag 8 juli kringkampioenschappen
07-05 Anouk en Sanne clubkampioen
09-04 Fotoshoot in de tulpen - geef je op!
24-01 Sanne en Marieke Kringkampioenen
07-01 Nieuwsbrief december 2016
17-10 Nieuwsbrief oktober 2016