Uitslagen

11 december

Goede resultaten voor Marian Keen
Zaterdag 9 dec heeft Marian mee gedaan aan een mooie dressuurwedstrijd in de Pasman-Manege te Steenwijkerwold .
Met haar paard Boschinski heeft deze amazone 2 goede proeven gereden welke beloond werden met respectievelijk 224 en 219 punten in de gecombineerde Z2/ZZ-licht klasse.
Deze scores waren goed voor 2 keer een 2e prijs. Met deze score is Marian met haar paard Boschinski nu officieel ZZ-licht geklasseerd.

4 december

Dressuurprijzen voor Sanne, Chantal en Anouk

Sanne ten Napel deed mee aan een dressuurwedstrijd in Genemuiden op zaterdag 2 december. Ze reed twee keer naar een mooie 3e prijs met haar paard Izzie. Ze kreeg 191,5 en 194,5 punten voor haar proeven.

Chantal Menkveld reed ook mee met deze dressuurwedstrijd in Genemuiden met haar paard Gerlina. In de klasse B won ze een 3e prijs met 196,5 punten.

Anouk Huizinga deed vrijdagavond 1 december mee aan een dressuurwedstrijd in Emmeloord. Met haar pony Daan won ze maar liefst twee keer de 1e prijs in de klasse L1. In de eerste proef behaalde ze 187 punten en in de tweede proef 183,5 punten.

27 november 2017

1e prijzen regen voor de Dijkruiters

Zaterdag heeft Raymond Kortstra in Lelystad een wedstrijd gereden met Erlinde SHS. Ze reden twee dressuurproeven in de klasse M1. Ze behaalden hierbij twee keer een 1e prijs met 188,5 en 199 punten.
Hester Pasman is met haar paard Ciska zondag voor de eerste keer gestart in de klasse B dressuur. Ze reden hun debuut in Emmeloord. Zeer succesvol want ze werden direct twee keer 1e met 194 en 199,5 punten.

19 november 2017

Dijkruiters succesvol op verschillende concoursen

Twee leden van onze rijvereniging deden zaterdag mee aan het jaarlijkse pompoenenconcours in Sonnega. Nienke Nijholt startte haar paard Gyöngy in de klasse B. Ze sprong twee nette foutloze parcoursen. Met het eerste parcours won ze de 3e prijs in het grote deelnemersveld. In het tweede parcours viel net buiten de prijzen.

Clubgenoot Raymond Kortstra startte op ditzelfde concours. Met handsome Z startte hij in de klasse B en won hij de 8e prijs in het eerste parcours. In de klasse L won hij met Diochinda A.J.H. het 4e prijs in het tweede parcours.
Vrijdagavond reed Raymond een dressuurwedstrijd in Emmeloord. In de klasse Z1 won hij de tweede prijs met zijn paard Hiltsje fan ‘e Alde Ryd. Ze reden 210 punten bij elkaar in deze proef.

Anouk Huizinga deed afgelopen zaterdag mee met haar pony Daan aan de Felix Accountants Dressuurcup in Genemuiden. Dit is de eerste selectiewedstrijd voor deze Dressuurcup.
In een sterk deelnemersveld in de klasse L1 cat A/B en C reed Anouk in de eerste proef een mooie score van 187,5 punten bij elkaar. Dit was goed voor een 1ste prijs.
De tweede proef reed deze Anouk ook erg netjes en kreeg zij eveneens 187,5 punten van de jury. Dit was goed voor een 2e prijs.

Sanne ten Napel deed vrijdagavond met Izzie mee met de dressuurwedstrijd in Emmeloord. Ze reed in de klasse L1 en behaalde in haar 1e proef een score van 190,5 met een 3e prijs en haar 2e proef 197,5 en een 1e prijs.

Irma Kurvink viel hier ook in de prijzen. Met haar paard Futurella reed ze 191,5 en 195 punten bij elkaar. Goed voor een 2e een 1e prijs in de klasse M1.

13 november

Twee keer 2e prijs voor Henny Faber

Gisteren, 12 november, is Henny Faber met haar friese paard Elske op concours geweest in Harich. Ze reed hier een dressuurwedstrijd in de klasse M1. Dit deed ze erg goed, ze werd namelijk twee keer 2e met 184 en 186,5 punten. Van harte gefeliciteerd Henny!
 

4 april 2017

Sanne, Anne en Jasper springen naar prijzen

In Sonnega werden zaterdag en zondag springwedstrijden voor paarden en pony's verreden. Zaterdag waren de paarden aan de beurt en hier kwam Sanne ten Napel met Gamble aan de start.
Hun parcours werd beloond met maar liefst 81 punten wat de 1e prijs opleverde.

Zondag waren in Sonnega de pony's aan de beurt. Anna Daniels met haar pony IJsseldijks Axel behaalde in het BB parcours een verdiende 1e prijs. Jasper ten Napel met zijn pony Let's Little 
She-Devil behaalde tijdens dit parcours een 3e prijs.

20 maart 2017

Dijkruiters succesvol in Emmeloord en op Urk

Tijdens een dressuurwedstrijd op het mooie Ruitersportcentrum van Emmeloord op vrijdag 17 maart j.l. wist Jasper ten Napel 2 maal beslag te leggen op de 1e prijs. Hij deed dit met zijn pony Let's Little She-Devil in de klasse M1 dressuur. De proeven werden beloond met 190 en 188,5 pnt. Zaterdag wist hij wederom een 1e prijs te veroveren in de klasse BB dressuur met zijn jonge pony Indra's Ceres met een mooie score van 187 punten.

Tegelijk met de wedstrijd in Emmeloord werd op Urk een dressuurwedstrijd voor paarden verreden. Roos Menkveld wist met haar Hellen de Beau tweemaal beslag te leggen op de eerste plaats met een geweldige score van 192,5 en 201 punten. Haar zus Chantal Menkveld mocht met Gerlina 2x de tweede prijs meenemen door 190,5 en 199 punten bij elkaar te rijden. De zussen starten beide in de klasse B.

Romy Trakzel kwam zondag aan de start om te springen. Met Finn mocht zij de 3e prijs in ontvangst nemen in de klasse B. In de klasse Z deed ze er nog een schepje bovenop en mocht ze met Spencer de 1e prijs in ontvangst nemen.

8 maart 2017

Succesvol weekend voor Dian, Marian en Romy

Dian Kloosterman heeft donderdagavond in Genemuiden met Felice Rachel meegedaan aan een springwedstrijd. 
Na een foutloze eerste ronde, wist zij ook foutloos te blijven in de barrage en hier de snelste tijd neer te zetten. Hierdoor kon ze eerste prijs mee naar huis nemen in de klasse M.

Marian Keen, lid van De Dijkruiters, reed zich afgelopen weekend op het Hippisch Centrum in Emmeloord in de prijzen. Met haar paard Boschinski startte ze in de klasse Z1 dressuur. De eerste proef werd beloond met 211 punten en een 3e prijs.
De tweede proef deed ze er nog een schepje bovenop en werd deze combinatie 2e met een mooie score van 216 punten.

Zondag 5 maart heeft Romy Trakzel meegedaan aan een springwedstrijd in Sneek. Met haar D-pony Spencer behaalde ze een 1e prijs in de klasse M.

27 februari 2017

Weer een succesvol weekend voor de Dijkruiters

Anna Daniels kwam afgelopen zaterdag, tijdens een dressuurwedstrijd in Emmeloord, voor de eerste keer uit in de klasse L1. Dit ging deze combinatie bijzonder goed af. De 1e proef werd beloond met een puntenaantal van 184 en de tweede proef met maar liefst 189,5. Voor zowel de eerste als de 2e proef mocht zij de 2e prijs in ontvangst nemen. 
In de klasse B cat. C reed Anouk Huizinga met haar pony Daan een mooie 2e proef met een hoge score van 204 punten. Dit leverde haar de 1e prijs op.
Jasper ten Napel kwam voor de eerste keer uit in de klasse BB dressuur met zijn jonge pony Indra's Ceres. Beide proeven waren goed voor de 1e prijs met een puntenaantal van 182 & 183.
Sanne ten Napel met haar paard Futurella wist ook een 1e prijs te behalen met een hele mooie score van 227 punten. 
 Marian Keen deed diezelfde dag mee in de klasse Z1 dressuur paarden te Sonnega. Met haar paard Boschinski wist ze de 1e proef met overmacht te winnen met een hoge score van 223 punten. De 2e proef werd beloond 215,5 punt en een 2e prijs.

Zondag nam Romy Trakzel deel aan een dressuurwedstrijd in Emmeloordt. Zij startte met haar E-pony Hilbert in de klasse L2. De proeven werden beloond om 193,5 en 187, Met de 2e proef behaalde zij een 1e prijs.

Roos Menkveld maakte een zeer succesvol B-debuut met haar paard Hellen de Beau in Emmeloord. 198,5 punten waren goed voor een 1e prijs.

13 februari 2017

Sanne ten Napel reservekampioen regio Overijssel

Tijdens de Overijsselse Kampioenschappen te Marienheem wist Sanne ten Napel met haar paard Futurella het Reservekampioenschap op te eisen en hiermee een startplek te veroveren voor het Nederlandse Kampioenschap welke op 4 maart a.s. verreden zal gaan worden op het Federatie Centrum te Ermelo. Haar prestatie werd beloond met de scores 196,5 & 206,5 wat haar deze titel opleverde.

Ook Anouk Huizinga wist een topprestatie te leveren. Tijdens een dressuurwedstrijd in de klasse BB behaalde zij met haar pony Daan een 1e prijs met een score van maar liefst 190 punten.

Romy Trakzel maakte haar debuut in de klasse L2 dressuur. Zij startte op Urk met haar D pony Spencer. Beide proeven werden gewaardeerd met een 2e prijs.

In Kampen werd een dressuurwedstrijd voor paarden verreden. Hier wist Marjon Beers met haar paard Floor de 2e prijs te veroveren in de klasse B met een puntenaantal van 182,5.

Juliet Hoogendijk won in de M2 een 3e prijs met Escobar ook in Kampen.

In Emmeloord werd zondag een dressuurwedstrijd voor paarden verreden. Raymond Kortstra behaalde hier met zijn paard Anna Joska in de klasse M2 een 3e prijs met 189 pnt. Met zijn andere paard Dynamite, welke hij in de klasse M1 start, wist hij de 1e prijs te behalen met 195,5 punten en een 3e prijs met 189 punten.

24 januari 2017

Kringkampioenen: Marieke ten Napel en Sanne ten Napel

Marieke ten Napel is zaterdag 14 januari kringkampioen B springen categorie DE geworden met enorme stijlpunten met haar knappe pony Diamond Lady.

Een week later werd Sanne ten Napel kringkampioen in de klasse B dressuur met Futurella bij de paarden. 

 

9 januari 2017

Succesvol begin 2017 voor Dijkruiters

Afgelopen week hebben een aantal leden van de Dijkruiters zeer succesvol deelgenomen aan verschillende wedstrijden.

Tijdens de dressuurwedstrijden op woensdag en donderdag in Emmeloord heeft Marian Keen met Boschinski een 2e prijs gewonnen in de klasse Z1 met 213,5 punten. Het talent zit in de familie, want haar dochter Anouk Huizinga won 2x de BB-rubriek met haar pony Daan! Voor haar proeven kreeg ze 184,5 en 193,5 punten.

Roos Menkveld maakte met haar paard Hellen de Beau haar wedstrijddebuut en won 2x de BB met 203,5 en 205 punten.

Sanne ten Napel startte Futurella voor de eerste keer in de klasse B en nam een 1e en 2e prijs mee naar huis. Haar proeven werden beloond met 216,5 en 196,5 punten. Zondag won Sanne met Futurella 2x de tweede prijs met 211 en 219 punten in Zwolle.

Anna Daniels won in Wezep met haar pony IJsseldijk's Axel tijdens een dressuurwedstrijd een 5e prijs in de klasse B. Haar proef werd door de jury beloond met 200 punten.

Raymond Kortstra werd met 198,5 en 201 punten 2x eerste met Anna Joska in de klasse M2 tijdens een wedstrijd voor koudbloedpaarden in Emmeloord.

Iris Nijholt wist op Urk met haar paard Buena XIII zaterdagmiddag twee mooie 1e prijzen te winnen. Dit deed ze in de klasse B dressuur met 190 en 192,5 punten. Dit was een mooie opsteker voor Iris omdat dit de eerste officiële wedstrijd was waarin ze startte met Buena.

7 januari 2017

Moeder (Marian Keen) en dochter (Anouk Huizinga) in de prijzen in Emmeloord

Marian Keen reed in de kerstvakantie met haar paard Boschinksi een dressuurwedstrijd in Emmeloord. De startte in de klasse Z1. In de tweede proef won ze een 2e prijs met 213,4 punten. De 1e proef reed ze met 204 punten helaas net buiten de prijzen. Een dag later kwam haar dochter, Anouk Huizinga, aan de start. Met haar pony Daan reed ze in de klasse BB. Ze reed in de 1e proef 184,5 punt bij elkaar en in de 2e proef 193,5 punt. Ze won hiermee twee keer de 1e prijs!

 

12 december 2016

 

Lizette Hellinga succesvol op Urk

Lizette heeft afgelopen zaterdag de nieuwe bodem van de manage van de Orcaruiters op Urk uitgeprobeerd. Deze bodem voelde goed én ze won hier de 2e proef in de dressuur klasse L2 met Iberlina. Haar proef werd beoordeeld met 190 punten, een dik winspunt dus.

5 december 2016

Romy, Nienke en Raymond in de prijzen

Romy Trakzel uit Emmeloord nam zaterdag deel aan een springwedstrijd in Sneek. Zij startte met haar D pony Spencer in de klasse M en behaalde 2x een 1e prijs.

Nienke Nijholt is met haar C-pony Maylo naar de wedstrijd in Vollenhove geweest. Ze startte daar in de klasse M1/M2 cat. CDE. In een klein deelnemers veld met maar 1 prijs pakte Nienke daar de 1e prijs met 182,5 punten en mag ze promoveren naar de M2. Super Nienke!!!
Jasper ten Napel deed ook mee in Vollenhove en won m...et Let’s Little She Devil een tweede prijs met 184 punten in de klasse L2.

Raymond Kortstra heeft zondag meegedaan aan het springconcours in Sneek. Hier was hij zeer succesvol waarbij hij enorme stijlpunten reed. BB 2x 2e prijs met C Handsome Z 81 stijlpunten en een 1e en 3e prijs met Emilio Estavaro 85,5 en 80,5 stijlpunten. Klasse L 1e prijs met Diochinda A.J.H.

13 november 2016

Raymond Korstra wint in Emmeloord

Raymond heeft vandaag in Emmeloord gereden met Dynamite Daisey K in de M1. De eerste proef won hij met 186,5 punten en de tweede proef werd hij tweede met 189,5 punten

6 november 2016

Prijs voor Romy trakzel in Sneek

Romy Trakzel behaalde zaterdag een 2e prijs het springen klasse M. Ze startte met haar E pony Hilbert.

30 oktober 2016

Prijzen voor Raymond Kortstra in Emmeloord

Vandaag heeft Raymond in Emmeloord gereden met de dressuurpaarden. Met Anna Joska won hij in de M1 de 1e prijs met 195 en een 3e prijs met 190,5 punten. Met Jesse Elviera had hij in de L2 een 3e prijs met 191 punten

29 oktober 2016

Twee keer prijs in Bixie rubriek voor Maudlin

Zaterdag 29 oktober is maudlin canoy  voor de 2e keer op een bixie wedstrijd geweest in Emmeloord en hier haalde ze maar liefst twee 1e prijzen in de dressuur B1.

23 oktober 2016

Succesvol debuut voor Raymond en C Handsome Z

Zaterdag sprong Raymond in Gorredijk  met een nieuw paard in de BB. Het eerste parcourswon hij met 81 stijlpunten en het tweede parcours werd hij tweede met 76,5 punten.

13 september 2016

Prijzenslag voor de Dijkruiters

Naast de voorbereidingen voor het concours wordt er ook nog volop gestreden om de prijzen op diverse wedstrijden.
Raymond Kortstra is op donderdag en zaterdag op wedstrijd geweest.
In Tolbert won hij een 6e prijs met Erlinde SHS in het L en een 3e prijs met Chanel KW in het M.
In Warga won hij een 13e prijs met Erlinde SHS in het L...
Sanne ten Napel won met Gamble een 1e en 2e prijs met beide keren 191,5 punten in de L2.
Irma Kurvink draaide het om en won een 2e en 1e prijs met Futurella in de L2. zij reden 189 en 193 punten bij elkaar.

15 augustus 2016

Prijs voor Cyrina van Beveren in Emmeloord

Cyrina startte haar paard, Cantaor WH, afgelopen zaterdag in Emmeloord. In de klasse M2 won ze in de tweede proef de vierde prijs met 183 punten.

2 augustus 2016

Raymond Kortstra en Anna Daniëls succesvol

Op donderdag 28 juli is Raymond Kortstra wezen springen in Tolbert. In de klasse L won hij de eerste prijs met Diochinda A.J.H. en een 5e prijs met Chanel KW. De dag erna, reed hij in Drachten de selectie voor de KFPS Kampioenschappen met Anna Joska in de M1. Hier won hij de derde prijs met 189 punten.

Dinsdag 19 en zaterdag 23 juli heeft Anna Daniels met haar nieuwe pony IJssendijk's Axel dressuur gereden in Emmeloord in de klasse B. In alle 4 de proeven wist ze de 1e prijs te winnen met respectievelijk 186, 203,5 , 198 en 200,5 punten. Een superprestatie voor deze nieuwe combinatie.

Donderdag 21 juli heeft Raymond in Garijp gereden met Anna Joska in de M1. Met 196 een 7e prijs en met 200 een 4e prijs. Op zaterdag 23 juli heeft hij in Warga gesprongen met Diochinda A.J.H en in het L de 2e prijs gewonnen

11 juli 2016

Drie kringkampioenen op kringkampioenschappen te Urk

Bij de kringkampioenschappen op Urk op 10 juli zijn er maar liefst drie pony leden van De Dijkruiters kringkampioen geworden. Bij het springen Romy Trakzel met Spencer klasse L categorie D, bij de dressuur Jasper ten Napel met Let's Little She Devil kampioen L1 /DE en Nienke Nijholt werd met Maylo kampioen klasse L2/C.

4 juli 2016

Opnieuw prijs voor Raymond Kortstra in Tolbert en Sanne ten Napel succesvol in Koudum

Afgelopen donderdag reed Raymond met Erlinde SHS weer een springwedstrijd in Tolbert. De B-rubriek won hij met 79 stijlpunten. In de klasse L mocht hij de tweede prijs mee naar huis nemen.

Sanne won zondag in Koudum een 2e en een 3e prijs. Daarnaast nog ze een mooie deken mee naar huis nemen voor de beste B combinatie.

28 juni 2016

Petra de Jong, Petra Zeelen en Raymond Kortstra in de prijzen

Afgelopen week/ weekeinde reden meerdere leden van onze rijvereniging in de prijzen:

Na een aantal maanden geen wedstrijden gereden te hebben kwam afgelopen zondag, 26 juni, Petra de Jong van de Dijkruiters met haar Espoir JV aan start in Zwolle. In de klasse L2 kreeg zij voor haar 1e proef 200,5 punten. Dit was goed voor de 1e prijs. Voor haar 2e proef kreeg zij 190,5 punt. Ook dit leverde haar de 1e prijs op.

Petra Zeelen was zeer succesvol met haar Friese paarden. Ze startte zaterdag 25 juni Date 477 en won twee 1e prijzen (216 en 227,5 punten). Met Wibe won ze een 2e prijs (211 punten). De dag erna presteerde ze het om weer een 1e prijs met Date 477 binnen te halen, ze werd eerste in het Z1 met 234 punten.. 

Raymond Kortstra reedt op 23 juni met Erline SHS naar een 4e prijs in het springen Klasse L. Dit deed hij op het wekelijkse concours in Tolbert.

23 juni 2016

Succesvol concours voor Petra Zeelen en Emmen

Petra is afgelopen week met twee paarden op concours naar Emmen geweest. Met Date 477 werd ze 1e met 215 punten en 2e met 209 punten in het Z1. Ook met haar paard Wibe maakte ze zijn debuut in het Z1 en hij liep gelijk hij al in de prijzen. Wibe werd 3e met 209 in de eerste proef in het Z1.

Ook Raymond kortstra reed op 19 juni een concours. Hij startte twee paarden in Emmeloord in de dressuur. Anna Joska in het M1: 1e met 192 punten en 3e met 184 punten. Met Jesse Elviere werd won hij de 3e prijs in de klasse B met 194,5 punten.

 

13 juni 2016

 

Prijzen voor Raymond Kortstra en Petra Zeelen.

Afgelopen donderdag sprong Raymond met twee paarden op het concours in Tolbert. Hij startte Erlinde SHS in de klasse B, hij reed met haar naar een vijfde prijs. Met Chanel KW mocht hij de 4e prijs mee naar huis nemen in de klasse L.

Petra Zeelen won zaterdag 2 x een 2e prijs met Date 477 in het Z1.

 

30 mei 2016

Nienke Nijholt in de prijzen

28 mei was er in Wanneperveen weer het jaarlijkse concours. In de gecombineerde klasse L1/L2 cat c/d/e waren in de 1e ring 4 prijzen te verdelen.
Nienke won met haar pony Maylo de 1e prijs met een score van 199 punten. In de 2e ring viel ze net buiten de prijzen.

 

22 mei 2016

5e prijs voor Romy Trakzel en Spencer

Zondag 15 mei behaalde Romy Trakzel met haar D-pony Spencer de 5e prijs tijdens een springwedstrijd in Harich. Het was een parcours op tijd in de Klasse L.

 

Prijzen voor Dijkruiters in de NOP

Tijdens verschillende wedstrijden in de NOP afgelopen weekend waren verschillende Dijkruiters zeer succesvol.
In Emmeloord won Anna Daniels met Willy Wonka een 2e prijs in de B-dressuur met 191, 5 punten.
Tijdens het springen op Urk is Jasper ten Napel met Let's Little She Devil 2x 1e geworden in het B-springen. Zijn zus Marieke won met Diamond een 1e prijs in de klasse BB. Romy Trakzel won twee keer de 4e prijs met Spencer in de klasse L. Later op de middag was de 1e plaats voor Nienke Nijholt met Maylo in de klasse M.
In Warga won Raymond Kortstra met Erlinde SHS een 5e prijs in de klasse B en een 4e prijs in de klasse L

 

2-5-2016

Twee 1e prijzen voor Nienke Nijholt en Maylo

Zondag 1 mei is Nienke Nijholt samen met haar pony Maylo naar de wedstrijd van Frederiksoord geweest. Door de vele regen is besloten door de organisatie om in vinkega te rijden ze haalde daar 2 1e prijzen in de L2 met een puntentotaal van 191 en 195, dit was goed  voor 2 leuke prijzen nl een deken en een halster met  halstertouw en natuurlijk 2 oranje linten.

 

 

8-3-2016

Romy Trakzel wint 1e prijs springwedstrijd in Wezep

Zaterdag 5 maart nam Romy Trakzel deel aan een springwedstrijd in Wezep. Zij startte met haar E-pony Hilbert in de klasse L. In het progressief parcours reden zij een snelle en foutloze ronde wat goed was voor een 1e prijs.

 

22-2-2016

Henny Faber reservekampioen in de KFPS competitie

Met haar Paard Elske reed Henny gisteren in Sonnega de finale van de KFPS competitie in de klasse L1. Ze ging als 6e de finale in. Ze reed met haar proef 198 en 209 punten bij elkaar. Waardoor ze uiteindelijk op de tweede plaats eindigde.

 

Vier eerste prijzen voor Raymond Kortstra

Raymond Kortstra startte dit weekend 2 paarden tijdens een dressuurwedstrijd in Kampen. Met Anna Joska reed hij in de M1 met 188 en 189 punten twee keer naar een eerste prijs.

Met Alma won hij beide proeven in de L2 met 192 en 204 punten.

 

Dijkruiters in de prijzen in Hasselt

 

Op zaterdag 20 februari nam Nienke Nijholt met haar pony Maylo deel aan een dressuurwedstrijd in Hasselt. Dit deed ze niet onverdienstelijk. Ze kreeg de 2e prijs in de klasse L2 categorie CDE.

Jasper ten Napel reed in Hasselt met Let's Little She Devis twee 1e prijzen bij elkaar met 191 en 192 punten.

Irma Kurvink maakte met Futurella haar L1 debuut. Dit was gelijk goed voor een 4e prijs met 191 punten.

Sanne Ten Napel won met Dieane beide B-proeven met 202 en 19- punten

 

12-2-2016

1e prijs voor Petra de Jong

Petra startte afgelopen zaterdag (12 feb) Espoir JV tijdens de dressuurwedstrijd op Urk in de klasse L2. Voor haar eerste proef kreeg zij 194 punten en werd daarmee 1e.

 

Succesvol L2 debuut voor 2 paarden Raymond Kortstra

Raymond startte zaterdag 23 januari twee paarden voor het eerst in de L2 dressuur. Beide niet onverdienstelijk. Met Alma won hij in de eerste proef een derde prijs met 185 punten. Met Dynamite pakte hij in de tweede proef de derde prijs met 191 punten. 

 

Anita Laan 3e op dressuurwedstrijd in Emmeloord

Anita startte met Tarintha op vrijdag 23 januari in de L1. Hier won ze de derde prijs met 195 punten. Sanne ten Napel startte op deze wedstrijd in dezelfde klasse met haar paard Gamble. Zij reed ook een goede score van 194 punten welke goed was voor de vierde plek maar net buiten de prijzen.

 

 

Eerste prijs voor Raymond Kortstra met Chanel en met Erlinde SHS

Vrijdag 15 januari startte Raymond met twee paarden in Sonnega. Hier won Raymond in het eerste parcours de eerste prijs in de klasse B springen met Erlinde SHS. Met Chanel behaalde hij in dezelfde klasse de derde prijs in het eerste parcours en de eerste prijs in het tweede parcours.

Op zondag 17 januari startte hij met Anna Joska in de klasse M1 dressuur en won hij twee keer de tweede prijs met 183 en 173 punten.

 

Kringkampioenschappen dressuur 16 januari

Gonja Witteveen werd tijdens de Kringkampioenschappen dressuur in Genemuiden met Cabalito in de klasse L1 5e en veroverde daarmee een startbewijs voor de Regiokampioenschappen op 30 januari in Denekamp.

 

Kringkampioenschappen springen 9 januari

Tijdens de kringkampioenschappen in Denekamp werd Raymond Kortstra met Chanel KW in de springen klasse B 5e. Dian Kloosterman met Felice Rackel werd in de klasse L 4e.  Raymond en Dian mogen 13 februari in Denekamp meedoen aan de Regiokampioenschappen.

 

Petra de Jong 1e en 3e op Urk

Petra de Jong van de Dijkruiters startte zaterdag 9 januari op Urk in de klasse M1 haar Dylana JV. De eerste proef leverde haar de 3e prijs op met 182 punten. Voor haar tweede proef kreeg zij 189 punten en dat was goed voor de 1e prijs.

 

Raymond Kortstra met twee paarden in de prijzen

Raymond heeft zaterdag 2 januari met 2 paarden in Genemuiden gesprongen in de klasse B. Met beide paarden reed hij in de prijzen, met Diochinda A.J.H. won hij een 7e prijs met 76 stijlpunten. Met Chanel KW verdiende hij de 8e prijs met 75,5 stijlpunten.

 

Petra de Jong 2e in Emmeloord

Op dinsdag 29 december reed Petra naar een 2e prijs met haar paard Espoir JV. Deze won zij in de gecombineerde klasse L1/L2. Ze reed 190 punten bij elkaar

 

Romy Trakzel 5e bij indoor cross

Romy reed op 23 januari een indoor cross in Genemuiden. Ze reed met haar E pony Hilbert naar een 5e plaats in de klasse L categorie CDE.

 

Nienke Nijholt 1e op Urk

Op 5 december reed Nienke Nijholt naar een 1e prijs in de categorie L2 dressuur. Nienke deed dit met haar pony Maylo, de jury gaf Nynke 180 punten voor haar proef.

 

Anna Daniels 1e en 2e

In Emmeloord op 29 november haalde  Anna Daniels met haar Pony Doortje met 183 en 184 punten haar eerste 2 winstpunten in de L1. Beide uitslagen waren goed voor een 1e prijs in de categorie pony's A B C. 

 

Weekend vol prijzen voor Raymond Kortstra in Emmeloord

Op zaterdag 7 en zondag 8 november reed Raymond Kortstra tijdens een dressuurwedstrijd in Emmeloord met drie paarden naar de prijzen.

Zaterdag 7 november

Dynamite Daisey K 183 en 198 punten en tweemaal een 3e prijs in de L1

zondag 8 november

Alma 206 en 203 punten en tweemaal een 1e prijs in de L1

Chanel KW 189 en 182 punten en een 4e prijs met 189 punten ook in de L1

 

 

Succesvol weekend voor Dijkruiters

Het afgelopen weekend waren weer een groot aantal ruiters van RV en PC De Dijkruiters succesvol.

Irma Kurvink kwam vrijdagavond aan de start met Futurella in de B-dressuur paarden in Vinkega. Met 202 en 196 punten behaalden zij een 1e en 2e prijs.

Zondag werden in Emmeloord dressuurwedstrijden verreden. De nichtjes Anita Laan en Marissa Daniels waren elkaar concurrenten in de klasse B. Anita werd met Tarintha 1e met 193 punten. Marissa behaalde met Chique in de eerste proef een 2e prijs met 187 punten. De tweede proef was goed voor een 4e plaats met 188 punten.
Raymond Kortstra en Henny Faber kwamen uit in de klasse L. Raymond won met Alma een 2e prijs met 194 punten. Henny werd 3e met 192 punten.

Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!

 

Succesvol debuut voor Petra de Jong in Genemuiden
Petra de Jong van de Dijkruiters maakte op zaterdag 3 oktober haar debuut met Espoir JV in de L2. Zij behaalde voor haar proeven 188 en 180 punten. De 188 punten waren bovendien goed voor de 4e prijs.

 

Cyrina van Beveren in de prijzen

Cyrina startte haar paard Galina op 16 augustus in de L2. Ze behaalde twee winstpunten met 187 en 182 punten en met haar eerste proef won ze de derde prijs.

 

 

Regiokampioenschappen Wanneperveen - Marieke ten Napel verdient startbewijs voor de Hippiade

Marieke ten Napel met Sjors werd 3e bij de B cat. C dressuur met 191 en 194 punten. Zij heeft hiermee een startbewijs voor de Hippiade, Nederlandse Kampioenschappen, in de wacht gesleept.

Zaterdag 8 augustus werd in Wanneperveen de Regiokampioenschappen Overijssel  gehouden. Romy Trakzel nam deel met haar jonge D pony Spencer in zowel het klasse B springen als B dressuur. Haar dressuurproef werd gewaardeerd met 190 en 201pt wat goed was voor een 5e prijs en ook haar springparcours en barage gingen foutloos wat ook werd beloond met een  5e  prijs!

 

 

Romy Trakzel wint 2e prijs in Zwolle

Zaterdag 1 augustus reed Romy met haar pony Spencer een dressuurwedstrijd in Zwolle. Ze won de tweede prijs in de klasse B met 191 punten.

 

Prijzen voor Dijkruiters in Emmeloord

Op 26 juli werd in Emmeloord een dressuurwedstrijd georganiseerd. Milou Bijl reed met Dancer van de Zonnehoeve in het M1 2 proeven. Voor de eerste proef kreeg ze 183 punten en voor de 2e proef 193 punten, met haar tweede proef won ze de eerste prijs.

Raymond Kortstra reed met Dynamite Daisy K dressuur in de klasse L1. Voor beide proeven kreeg hij 185 punten welke goed waren voor een 2e en 3e prijs. Ook nam Raymond zijn paard Alma voor het eerst mee op concours, met dit paar verdiende hij 185 en 186 punten en werd hij twee keer 2e (ex aequo met Dynamite Daisy K).

 

 

 

Kringkampioenschappen

Woensdag 8 juni nam Romy Trakzel uit Emmeloord deel aan het Kringkampioenschap op Urk.

 

Met haar D pony Spencer werd zij 3e met haar dressuurproef in de klasse B en ook het springen ging prima; zij werd 4e. Met deze prestaties is zij voor beide onderdelen afgevaardigd naar de Regiokampioenschappen. Ook met E pony Hilbert is ze afgevaardigd naar de Regio ze werd 3e tijdens het springen in de klasse B. Ook Marieke ten Napel, Sanne ten Napel, Petra de Jong en Henny Faber vielen in de prijzen tijdens de kringkampioenschappen. Op naar de regiokampioenschappen in augustus!

 

Dijkruiters nemen prijzen mee op concours op Urk en Zuidwolde

Petra de Jong won maar liefst vier prijzen op Urk. Met espoir JV reed ze twee proeven in de klasse L1. De eerste proef was goed voor 213 punten en een tweede prijs, de haar tweede proef was 201 punten en een eerste prijs waard. Met Dylana JV won zij twee keer een tweede prijs in de klasse L1 met 205 en 200 punten.

 

Cyrina en Renate winnen prijzen in Zuidwolde

Cyrina en Renate van Beveren reden op 21 juni in de prijzen in Zuidwolde. Cyrina reed met Galina 184 en 185 punten bij elkaar in het L2. Met haar tweede proef won zij de eerste prijs.

Renate haalde met Bonito xxxv twee keer 185 punten in het M1. Met de tweede proef haalde zij de tweede prijs.

 

22-6-2015

Succesvol weekend voor de Dijkruiters in Emmeloord

 

Afgelopen weekend hebben weer een aantal leden van RV & PC De Dijkruiters succesvol deelgenomen aan wedstrijden. Dit keer allemaal in Emmeloord tijdens de dressuur 3-daagse.
Op vrijdag:
Raymond Kortstra met Anna Joska 1e in de L2 met 185 punten.

Raymond Kortstra met Dynamite Daisy K 2x een 2e plaats in de L1 met 183 en 191 punten.
Op zaterdag:
Robin Nijholt met Jantal 2e met 200 punten.
Op zondag:
Henny Faber met Elske 2x 2e in de B met 189 en 196 punten
Raymond Kortstra met Anna Joska 3e in de L2 met 184 punten.

Raymond Kortstra met Dynamite Daisy K 3e plaats in de L1 met 201 punten.

 

 

14-6-2015

Raymond Kortstra 3e prijs in Steenwijk

Raymond reed zaterdag in Steenwijk succesvol met Anna Joska in de L2. In de eerste proef haalde hij 188 punten. In de tweede proef deed hij er nog een schepje bovenop en verdiende hij 195 punten en won hiermee de 3e prijs.

 

13-06-2015

Petra de jong dubbel in de prijzen in Sneek

Petra de Jong reed donderdagavond, 11 juni, met haar paarden in Sneek. Met Espoir JV reed zij voor de eerste keer in de klasse L1. Voor haar tweede proef kreeg zij 197 punten en werd daarmee 2e. In de klasse L2 kwam zij aan de start met Dylana JV. Haar eerste proef leverde haar 200 punten op en de 5e prijs. Voor haar tweede proef kreeg zij 193 punten van de jury en werd hiermee 1e.

 

24-5-2015

Romy Trakzel in de prijzen op Urk

Romy Trakzel behaalde met haar D-pony Spencer in het klasse B springen in beide parcoursen een vierde plaats. Allebei de rondes waren goed voor 69,5 stijlpunten.

 

23-5-15

Petra de Jong succesvol in De Wijk

Petra de Jong reed op zaterdag in De Wijk mee in de klasse B dressuur met Espoir JV. Haar eerste proef leverde haar 201 punten en de 1e prijs op. Dit herhaalde zij in de 2e proef met weer 201 punten en de 1e prijs. Met Dylana JV startte zij in de klasse L2. Voor haar tweede proef kreeg zij van de jury 190 punten en daarmee mocht zij de 7e prijs in ontvangst nemen.

 

16-5-15

Sjeerina Apperlo en Dian Kloosterman in de prijzen

Tijdens het concours in Steenwijk behaalde Sjeerina Apperlo met Baukje de 5e prijs in de klasse B dressuur. Zij kreeg 186 punten van de jury. Dian Kloosterman werd met Felice Rachel 6e bij het klasse L springen.

 

14-5-15

Nienke Nijholt in de prijzen

In Steenwijk behaalde Nienke Nijholt met Maylo 2 prijzen in L1 cat.CDE. De 1e proef leverde haar een 2e prijs op met 189 punten. In de 2e proef kreeg ze 188 punten en werd gedeeld 1e.

 

10-5-15

Harich en Dalfsen (Ommen)

Romy Trakzel kwam met Spencer aan start in Harich. Bij het klasse B springen won zij de 7e prijs.

Petra de Jong ging naar de wedstrijd van de Heideruiters bij Dalfsen. De tweede proef in de klasse B met Espoir JV werd door haar gewonnen met 211 punten. Met Dylana JV werd zij in de tweede proef van de L2 bovendien 4e met 195 punten.

 

8/9-5-15

Overwinning voor Dian Kloosterman in Vollenhove

Vrijdagavond kwamen de paarden aan start in Vollenhove. Dian Kloosterman werd met Felice Rachel winnaar in de klasse L springen tweede parcours.

Henny Faber reed met Elske in de B dressuur. Zij kreeg 199 en 194 punten voor haar proeven en dat leverde haar twee keer de 2e prijs op.

Zaterdag startte Nienke Nijholt haar Maylo in Vollenhove. Haar eerste proef in de L1 cat. ABC leverde haar 187 punten op en dat was goed voor de 2e prijs. Haar tweede proef leverde haar de overwinning op met 184 punten.

 

5/6-5-15

Dressuurprijzen in Emmeloord

Romy Trakzel behaalde in de klasse B met haar D pony Spencer een 3e prijs met 202 punten.

Sanne ten Napel ging met Gamble naar Emmeloord. In de klasse B werd zij 2e met 195 punten en 1e met 198 punten.

De volgende dag ging Romy weer naar Emmeloord. Dit keer met Hilbert. In de klasse L1 behaalde zij de 1e prijs met 188 punten.

Marieke ten Napel startte Sjors in de klasse B. Zij werd twee keer 1e met 194 en 195 punten.

 

19-4-15

Romy Trakzel ook in Zwolle

Ook Romy Trakzel ging naar Zwolle. Zij startte Spencer in de klasse B en kreeg 184 punten van de jury. Ook voor haar de 2e prijs.

 

18-4-15

Petra de Jong in Zwolle

Petra de Jong ging dit keer met alleen Dylana JV naar de dressuurwedstrijd in Zwolle. Zij kreeg voor haar beide proeven in de L2 192 en 197 punten. Beide keren  mocht zij de 2e prijs in ontvangst nemen.

 

8-4-15

Raymond Kortstra in actie in Warga

Raymond Kortstra ging met meerdere paarden naar Warga.

In het BB startte hij Diochinde A.J.H. Hij bleef foutloos en mocht de 4e prijs in ontvangst nemen.

In de klasse B mocht hij ook de 4e prijs in ontvangst nemen. Dit keer met Clovis. Hij kreeg 65,5 punten van de jury.

In de klasse L bleef hij met Daimler foutloos. Dit was goed voor de 2e prijs.

 

3-4-15

Drie overwinningen voor Petra de Jong

Petra de Jong ging met Espoir JV en Dylana JV naar St. Johannesga om daar dressuur te rijden. In de klasse B kreeg zij 207 en 208 punten van de jury voor haar proeven met Espoir en dit was goed voor beide overwinningen. In de klasse L2 startte zij Dylana. Haar tweede proef leverde haar 199 punten op en weer een eerste prijs.

 

22-3-15

Anna Daniëls met Doortje

Anna Daniëls startte in Almere haar Doortje in de klasse B cat. C en kreeg 182 en 186 punten van de jury. Zij mocht bovendien een 1e prijs in ontvangst nemen.

 

21-3-15

Iris Nijholt en Marieke ten Napel in Emmeloord

In Emmeloord kwamen Iris Nijholt en Marieke ten Napel beiden aan start in de L1. Marieke werd met Annabel 1e in de cat. AB met 195 punten en Iris kreeg de 3e prijs met Joey in de cat. CDE met 186 punten.

 

14-3-15

4 Prijzen voor Petra de Jong

Petra de Jong kwam met 2 paarden aan start tijdens de dressuurwedstrijd in Sonnega.

In de klasse B startte zij Espoir JV en kreeg voor haar beide proeven 203 en 205 punten. Beide keren was dit het hoogste aantal punten van de groepen en zij mocht dus twee 1e prijzen in ontvangst nemen. 's Middags nam zij Dylana JV mee voor de klasse L2. Zij kreeg voor haar proeven beide keren 191 punten. Dit resulteerde in twee maal een 3e prijs.

 

14-3-15

Sanne ten Napel 2 keer 1e

Sanne ten Napel startte in Vollenhove in de klasse B haar paard Gamble. Zij kreeg voor de eerste proef 201 en voor haar tweede proef 207 punten. Hiermee werd zij twee keer 1e.

 

8-3-15

Sanne ten Napel met Gamble

Sanne ten Napel reed in Steenwijk met Gamble in de klasse B. Zij kreeg 199 en 201 punten en werd twee keer 1e.

 

7-3-15

Raymond Kortstra aan start in Emmeloord

Raymond Kortstra heeft succesvol deelgenomen in Emmeloord. Met Daimler behaalde hij een 3e prijs in de L1 met 190 punten. In de L2 startte hij Anna Joska en kreeg 193 punten en mocht de 2e prijs in ontvangst nemen.

 

1-3-15

Anna Daniëls succesvol van start

Nadat Anna Daniëls met Doortje haar eerste winstpunt wist te behalen op haar eerste wedstrijd in Noor-Sleen afgelopen woensdag kwam ze vandaag aan start in Wenum-Wiesel manege Levada. Hier kreeg zij 180 punten in de klasse B cat. C en ook nog eens de 1e prijs.

 

23-2-15

Romy Trakzel 4e

Romy Trakzel startte in Dronten haar Brunellie in de klasse B cat. E. Zij kreeg 189 punten van de jury, goed voor de 4e prijs.

 

22-2-15

Raymond Kortstra heeft een goed weekend met Anna Joska

Zaterdag ging Raymond Kortstra met Anna Joska naar Vinkega. Hij reed daar in de L2 in zijn 1e proef naar een 5e prijs met 194 punten.

Vandaag reden zij in Emmeloord op de koudbloedenwedstrijd. Beide proeven wisen zij winnend af te sluiten met 194 en 197 punten.

 

15-2-15

Raymond Kortstra in de prijzen

Raymond Kortstra reed vandaag in Koudum met Clovis. In de klasse B wist hij beide parcoursen foutloos te blijven. Het eerste parcours leverde hem de 4e prijs op met een stijl van 71 punten. Het tweede parcours was goed voor de 3e prijs met 72 punten voor stijl.

 

8-2-15

Jasper en Marieke ten Napel in de prijzen

Op zondag kwamen Jasper en Marieke ten Napel aan start in manege Eehzerwold. Jasper starte met Sjors en werd twee keer 1e met 180 en 184 punten. Marieke werd eveneens twee keer 1e met Annabel. Zij kreeg beide keren 197 punten.

 

7-2-15

Dijkruiters op diverse locaties actief en in de prijzen

Raymond Kortstra ging naar Sint Nicolaasga en mocht twee 1e prijzen in ontvangst nemen met Dynamite Daisy K in de gecombineerde groep L1/L2. Hij kreeg 188 en 186 punten van de jury.

Ook Petra Zeelen startte in Sint Nicolaasga. Zij reed Wibe van de Neshoeve in de L2 en kreeg voor haar 2e proef een 2e prijs met 191 punten.

Petra de Jong ging met Dylana JV naar manege Eehzerwold bij Steenwijk. Zij werd daar 2e in de gecombineerde L1/L2 groep met 194 punten.

Sanne ten Napel behaalde met Gamble in manege Eehzerwold in de klasse B een 2e prijs.

 

17-1-15

Petra de Jong naar Regiokampioenschappen

Petra de Jong behaalde met Espoir JV de 5e prijs in de klasse B tijdens de Kringkampioenschappen dressuur in Genemuiden. Zij kreeg van beide jury's 188 punten en mag daardoor naar de Regiokampioenschappen in Almelo op 21 februari.

 

10-1-15

Nienke Nijholt Kringkampioen

Tijdens de Kringkampioenschappen behaalde Nienke Nijholt met Maylo het Kringkampioenschap springen in de klasse L cat. C. Zij mag naar de Regiokampioenschappen. Ook Dian Kloosterman heeft zich met Felice Rachel in het B springen geplaatst voor de Regiokampioenschappen in Ambt Delden.

 

2-1-15

Romy Trakzel tweede

Romy Trakzel kreeg met Hilbert in Sneek in de klasse L1 183 van de jury en mocht de 2e prijs in ontvangst nemen.

 

21-12-14

Sanne ten Napel met E-mail

Sanne ten Napel kwam zaterdag voor de eerste keer succesvol aan start in de klasse M2. In Vollenhove kreeg zij voor haar proeven 193 en 196 punten. Goed voor twee keer een 1e prijs. Op zondag zijn zij gestart in Emmeloord. Dit keer mocht ze de 3e prijs in ontvangst nemen met 189 punten.

 

13-12-14

Raymond Kortstra inIJsselmuiden

Raymond Kortstra kwam met Clovix aan start in IJsselmuiden bij het B springen. Hij kreeg 73 stijlpunten en mocht de 5e prijs in ontvangst nemen.

 

30-11-14

Raymond Kortstra en Petra de Jong in Vinkega

In Vinkega startte Raymond Kortstra met Anna Joska in de L1. Voor zijn eerste proef ontving hij de 3e prijs met 191 punten. Zijn tweede proef leverde hem de 4e prijs op met 190 punten.

Ook Petra de Jong kwam met Dylana JV naar Vinkega. Haar tweede proef in de L2 was goed voor 183 punten en de 4e prijs.

 

22-11-14

Marieke ten Napel op Pompoenenconcours

Tijdens het Pompoenenconcours in Sonnega behaalde Marieke ten Napel de 3e prijs met Annabel tijdens het B springen cat. ABC.

 

15-11-14

Prijzen voor Sanne ten Napel en Irma Kurvink

In Vinkega kwamen Sanne ten Napel en Irma Kurvink aan start. Sanne behaalde met Dieane in de klasse B 193 punten, goed voor de 3e prijs. Irma Kruvink reed met Falandra mee in deze groep en werd in de ander proef 5e met 186 punten.

In de klasse M1 kwam Sanne nogmaals aan start. Dit keer met E-mail. Zij werd 2e en 4e met 193 en 191 punten.

 

08-11-14

Tweede prijs voor Jasper ten Napel

Jasper ten Napel ging met Sjors naar Vinkega om daar dressuur te rijden in de klasse B cat. ABC. Hij kreeg 190 punten voor zijn proef en mocht de 2e prijs in ontvangst nemen.

 

08-11-14

Eerste prijzen voor Romy Trakzel en Petra de Jong

In Vinkega kwam Romy Trakzel met Hilbert aan start in de klasse L1. Zij ontving 194 punten van de jury en mocht daarmee de 1e prijs in ontvangst nemen.

Petra de Jong ging voor de 2e keer met Espoir JV naar een wedstrijd.Zij rijdt in de klasse B. Haar proef leverde haar 213 punten op en de 1e prijs.

 

01-11-14

Dian Kloosterman in de prijzen

In Genemuiden kwam Dian Kloosterman met Felice Rachel aan start bij het springen klasse B. Beide parcoursen reed ze foutloos. Het eerste parcours leverde haar de 9e prijs op en in het tweede parcours werd ze zelfs 3e.

Ook Petra de Jong kwam aan start in Genemuiden. Zij startte Zinula N eveneens in de klasse B en werd het eerste parcours 6e.

 

19-10-14

Petra de Jong met beide paarden in de prijzen

Petra de Jong kwam in Emmeloord 4 keer aan start en reed zich 3 keer in de prijzen.

Zij kwam voor de laatste keer met Dylana JV aan start in de klasse L1. De eerste proef net buiten de prijzen, maar de 2e proef leverde haar de overwinning op met 193 punten.

Espoir JV ging voor het eerst mee naar een wedstrijd. Voor haar eerste proef kreeg zij 188 punten en de 3e prijs. De tweede proef leverde haar 199 punten op en daarmee ook hier een 1e prijs.

Sanne ten Napel met E-mail reed in de klasse M1 naar de 3e prijs. Zij kreeg 188 punten.

 

 

16-10-14

Ons nieuwe lid Romy Trakzel in de prijzen

Romy Trakzel is sinds kort lid van onze vereniging. Zij kwam in IJsselmuiden aan start met haar pony Hilbert voor de eerste keer in de klasse L1. In de eerste proef kreeg zij 187 punten en voor haar 2e proef 188 punten. Beide keren goed voor de 3e prijs.

 

24-8-14

Raymond Kortstra en Petra de Jong aan start in Zwolle

Vandaag werden in Zwolle dressuurwedstrijden voor paarden gehouden. Hierbij kwamen ook 2 leden van de Dijkruiter aan start in de klasse L1.

Raymond Kortstra mocht met Anna Joska in de 2e proef een 3e prijs in ontvangst nemen. Hij kreeg 181 punten van de jury. Petra de Jong kreeg met Dylana JV voor beide proeven een 1e prijs met een ruime voorsprong op de nummers 2. Zij kreeg voor haar 1e proef 201 punten en voor haar 2e proef 196 punten.

Sanne, Jasper en Marieke ten Napel in de prijzen

Ook Marieke en Jasper ten Napel waren op concours. Marieke behaald met Annabel de 1e prijs in het B springen progressief cat. ABC en Jasper mocht met Sjors in de B dressuur cat. ABC de 1e prijs mee nemen.

Sanne ten Napel kwam aan start in de dressuur klasse M1 met Allenger. Zij werd 2e en 3e.

 

16/17-8-14

 

Petra de Jong 3e tijdens Regiokampioenschappenen Cyrina van Beveren 2e in Dalen

Petra de Jong met Dylana JV had zich op 5 juli in Zwolle geplaatst voor de Regiokampioenschappen die op 15 en 16 augustus gehouden zijn in Bathmen.

Dankzij de ANWB, die een vrachtwagen ter beschikking stelde om de laatste 20 km te overbruggen, kon zij nog tijdig starten in Bathmen. Voor haar eerste proef kreeg zij van de jury's 186 en 202 punten. Voldoende om in de middaguren haar 2e proef te mogen rijden. Dit keer kreeg zij 191 en 199 punten van de beide jury's. Dit resulteerde in een mooie 3e plaats op de Regiokampioenschappen in de L1.

Op zondag kwam Cyrina van Beveren voor de eerste keer aan start met haar Galina in de klasse B in Dalen. Zij kreeg voor haar 2e proef 192 punten en de 2e prijs.

 

10-8-14

Iris, Nienke en Cyrina in de prijzen

Cyrina van Beveren kwam in Lelystad met Cantaor voor het eerst in de klasse M2 aan start. Zij werd met 187 punten 2e.

Iris Nijholt wist met Joey de 1e proef van de L1 te winnen in Emmeloord met 178 punten. De 2e proef werd gewonnen door Nienke Nijholt met Maylo. Zij kreeg 186 punten.

 

9-8-14

Petra de Jong overtuigend 1e

Petra de Jong reed vandaag in Emmeloord in de klasse L1 met Dylana JV. Zij kreeg van de jury's 210 en 205 punten en twee 1e prijzen. In beide groepen was dit een ruime overwinning in de gecombineerde groep L1 / L2.

 

5-7-14

Petra de Jong tweede bij Kringkampioenschappen dressuur

Petra de Jong is met Dylana JV 2e geworden in de klasse L1 tijdens de Kringkampioenschappen in Zwolle. Zij kreeg 199 en 193 punten van de jury. Zij heeft zich tevens geselecteerd voor de Regiokampioenschappen op 16 augustus in Bathmen.

 

28-6-14

 

Twee overwinningen voor Petra de Jong

Petra de Jong wist met Dylana JV twee mooie proeven te rijden in de klasse L1 tijdens de wedstrijd op Urk. Voor haar eerste proef kreeg zij 199 punten en voor haar tweede proef 193 punten. In beide proeven werd zij 1e.

 

14-6-14

Nienke Nijholt prijs bij het springen

Nienke Nijholt met Maylo wist in Emmeloord de 4e prijs te behalen bij het springen in de klasse B cat ABC.

 

31-5-14

Robin Nijholt 2e

In Steenwijk wint Robin Nijholt de 2e prijs in de B dressuur met Jantal. Zij kreeg 192 punten van de jury.

 

17-5-14

Milou Bijl in de prijzen

Tijdens de wedstrijd in Emmeloord wist Milou Bijl beide proeven in de M1 te winnen met haar Dancer van de Zonnehoeve. Zij kreeg 201 en 200 punten van de jury.

 

10-5-14

Raymond Kortstra aan start in Harich

Raymond Kortstra kwam in Harich aan start met Daimler in het B springen. Hij kreeg71 punten voor stijl en bleef foutloos. Goed voor de 4e prijs.

 

4-5-14

Petra de Jong in de prijzen

In Sint Nicolaasga startte Petra de Jong Dylana JV in de L1. Zij kreeg 196 punten voor haar eerste proef, goed voor de 3e prijs. Ook een 3e prijs kreeg zij voor haar 2e proef. Dit keer kreeg zij 197 punten van de jury.

 

2-5-14

Overwinning voor Raymond Kortstra

Raymond Kortstra behaalde de overwinning in Emmeloord in de klasse B met Daimler. Hij kreeg 74 punten voor stijl.

 

27-4-14

Petra de Jong goede start in L1

Petra de Jong debuteerde vandaag uitstekend met Dylana JV in de klasse L1 tijdens de wedstrijd in Emmeloord. Voor haar eerste proef kreeg zij 193 punten, goed voor de 2e prijs. Haar 2e proef leverde haar de 1e prijs op met 196 punten.

 

19-4-14

Iris Nijholt en Sanne ten Napel Clubkampioenen 2014

In de ochtenduren werd de dressuur verreden. Bij de paarden ging het Kampioenschap dressuur naar Sanne ten Napel met E-mail met 4 plaatsingspunten. Daarna waren er 3 deelnemers met 5 plaatsingspunten. Een spannende strijd dus. Op de 2e plaats eindigde Marjon Beers met Floor, gevolgd door Milou Bijl met Dancer van de Zonnehoeve en Petra de Jong met Dylana JV. Bij de pony's ging de dressuurtitel naar Iris Nijholt met haar pony Joey. Op de 2e plaats kwam Marieke ten Napel met Annabel.

Ook bij het springen wist Sanne ten Napel met E-mail het kampioenschap te veroveren.Bij de pony's kwam Nienke Nijholt met Maylo als winnares te voorschijn met op de tweede plaats Iris Nijholt met Joey.

Esmé Apeldoorn met Grandé Walde was bij de springers over een verlaagd parcours de beste.

Bij de paarden ging daardoor het algemeen kampioenschap naar Sanne te Napel met E-mail. Iris Nijholt met Joey mocht het algemeen kampioenschap bij de pony's in ontvangst nemen.

 

12-4-14

Raymond Kortstra in de L1 aan start

Raymond Kortstra reisde vandaag naar Vinkega met Festival om voor de eerste keer een L1 proef te rijden. In de 1e proef werd hij 2e met 210 punten en de 2e proef leverde hem een 4e prijs op met 197 punten.

 

15-3-14

Petra de Jong en Raymond Kortstra

In Sonnega was de deelname voor de B dressuur erg groot. Hierdoor werd er in twee groepen gestart.

In de eerste groep kwam Petra de Jong met Dylana JV aan start. Zij werd 1e met 201 punten. Raymond Kortstra was in de tweede groep ingedeeld met Festival. Ook hij mocht de eerste prijs in ontvangst nemen met 195 punten.

 

14-3-13

Raymond Kortstra tweede B springen

Raymond Kortstra kwam met Clovis aan start in Emmeloord in het B springen. Hij mocht de tweede prijs in ontvangst nemen.

 

7-3-14

Overwinningen voor Raymond Kortstra en Milou Bijl

In Emmeloord werd dressuur verreden. In de klasse B 1e proef ging de overwinning naar Raymond Kortstra met Festival. Hij kreeg 216 punten van een zeer enthousiaste jury. Ook de tweede proef wist hij te winnen met 206 punten. Petra de Jong behaalde met Dylana JV in deze 2e proef de 4e prijs met 200 punten.

In de klasse M1 behaalde Milou Bijl ook een 1e prijs met Dancer van de Zonnehoeve. Zij kreeg 194 punten van de jury.

 

15-2-14

Raymond Kortstra in de prijzen bij dressuur

Raymond Kortstra kwam in Vinkega aan start in de B dressuur met Festival. Hij wist beide proeven te winnen met 202 en 205 punten.

 

1-2-14

Raymond Kortstra aan start in Harich

Raymond Kortstra startte een aantal jonge paarden tijdens de springwedstrijd in Harich in de klasse B.

Met Daimler werd hij 2e en 3e. Clovis en Erlinde SHS werden beiden naar de 5e plaats gereden.

 

18-1-14

Petra de Jong Kringkampioen indoor

In IJsselmuiden werden de Kringkampioenschappen dressuur verreden voor de kasses B t/m M2.

Petra de Jong presteerde hier goed met haar paard Dylana JV. Zij kreeg voor haar proef in de B-dressuur 193 en 194 punten van de jury. Zij eindigde hiermee als eerste en werd daarmee Kringkampioen indoor dressuur klasse B.

 

 

9-11-13

1e Prijs voor Petra de Jong

Petra de Jong reed met Dylana JV in Sonnega. Zij behaalde de overwinning in de B dressuur met 197 punten.

 

12/13-10-13

Sanne ten Napel en Joy Verbruggen in de prijzen.

In Steenwijk is zaterdag Sanne ten Napel voor de eerste keer gestart met Fallenger N in de B dressuur. Zij kreeg voor beide proeven 194 punten en werd hiermee 2 keer 1e. Joy Verbruggen mocht met Vodo MH de 2e prijs in de klasse M1 in ontvangst nemen met 192 punten.

Joy kwam op zondag met Vodo aan start in Emmeloord. Hier werd zij 3e met 182 punten.

 

22-09-13

Dijkruiters in de prijzen op eigen concours!

Afgelopen weekend stond voor de leden van de Dijkruiters in het teken van het Hippisch Weekend. Zaterdag kwamen de paarden aan bod en zondag waren de pony's aan de beurt. Eigen eden presteerden goed tijdens dit weekend. 

Bij de dressuur klasse B kreeg Monique Blauw-Steenge met Allegro St de 2e prijs met 188 punten. Moniek Steijaert met Winona kreeg 187 punten voor haar proef in de klasse L1 en mocht ook de 2e prijs in ontvangst nemen. Joy Verbruggen met Vodo MH werd 4e met 191 punten in de 2. In de klasse Z1 mocht Petra Zeelen met Zeelens Rico zelfs 2 prijzen in ontvangst nemen, de 2e (213 punten) en de 3e prijs (204 punten)

Bij het springen klasse B werd Petra de Jong 6e met Zinula N.

Bij de pony's presteerde Nienke Nijholt goed! Zij kreeg 181 en 187 punten voor haar proeven in de klasse B, goed voor een 4e en 2e prijs.

 

07-0913

Nienke Nijholt in actie

Nienke Nijholt behaalde tijdens de wedstrijd in Sonnega winstpunten met dressuur en springen. Bij de dressuur mocht zij bovendien de 2e prijs in ontvangst nemen.

 

01-09-13

Debuut Marit Schwering

Marit Schwering debuteerd goed in de L2. Afgelopen zondag kwam zij voor het eerst met haar paard Aronroodnoot aan start in de klasse L2 dressuur. Dit ging niet onverdienstelijk. Zij reed in Elsloo in de eerste proef 193 punten bij elkaar, goed voor de 5e prijs. In de 2e proef ging er nog een schepje bovenop en behaalde zij 198 punten en de 2e prijs.

 

18-08-13

Cyrina van Beveren 1e

In Lelystad kwam Cyrina van Beveren met Cantaor aan start in de klasse M1. Zij werd 1e in haar 2e proef met 184 punten.

 

17-08-13

Petra de Jong 11e van Overijssel

Na zich op Urk geselecteerd te hebben voor de Regiokampioenschappen in Lonneker in de klasse B wist Petra de Jong met Dylana JV een mooie eerste proef te rijden in Lonneker. In haar groep werd zij 5e. De besten uit beide ringen mochte in de middag nog een proef rijden. Hierbij mocht zij de 11e prijs in ontvangst nemen.

 

16-08-13

Nienke Nijholt in de prijzen

Bij de wedstrijd in Diever heeft Nienke Nijholt met Maylo een 5e prijs behaald in het progressief springen klasse B cat. ABC.

 

06-07-13

Marit Schwering en Anita Laan Kringkampioenen

Op Urk werden de outdoor Kringkampioenschappen gehouden. Anita Laan is met Montana Olio Kringkampioen bij de pony's geworden. Zij kreeg 186 en 185 punten voor haar proef. Marit Schwering kreeg 201 en 209 punten van de jury en werd Kringkampioen bij de paarden. Een super prestatie van beide combinaties die allebei in de klasse L1 rijden.

 

 

29-06-13

Persoonlijk record voor Marit Schwering!

Marit Schwering kwam met Aronroodnoot aan start in de klasse L1 te Vinkega. Voor haar eerste proef kreeg zij 188 punten van de jury, goed voor de 3e prijs. Haar tweede proef ging nog beter. Zij kreeg van de jury de hoge score van 213 punten en won daarmee deze rubriek.

 

22-06-13

Joy Verbruggen in de prijzen

Joy Verbruggen is vandaag in Lelystad in de L2 gestart met Vodo MH en niet zonder succes. Haar eerste proef leverde haar de 2e prijs op met 191 punten. Voor haar 2e proef kreeg zij 186 punten, goed voor de 1e prijs.

 

19-06-13

Marjon Lijster aan start in Warga

Marjon Lijster kwam in Warga aan start met Amadou. Zij behaalde de 2e prijs met 189 punten.

 

15-06-13

Iris Nijholt, Anita Laan en Marit Schwering in de prijzen

Iris Nijholt behaalde met Joey in Emmeloord in het klassiek parcours klasse B een 4e prijs. In de klasse L klassiek parcours was er ook nog een 4e prijs voor Antia Laan met Montano Olio.

Marit Schwering ging met Aronroodnoot naar Staphorst en wist zich daar twee keer in de prijzen te rijden. Voor haar eerste proef, L1, kreeg zij 195 punten, goed voor de 1e prijs. Zij ontving voor haar tweede proef de 6e prijs met 191 punten.


09-06-13
Overwinningen voor Joy Verbruggen
Joy Verbruggen kwam vandaag met Vodo MH aan start in Sneek. Zij werd in beide ringen in de L2 dressuur 1e met 207 en 198 punten. Ook was ze de beste in de B en de L dressuur en mocht daar een mooie zweetdeken voor ontvangen.

 
02-06-13
Joy Verbruggen aan start in de L2
Joy Verbruggen heeft haar debuut in de L2 dressuur gemaakt met Vodo MH. Zij werd 2e met 185 punten en 3e met 184 punten.

 

09 en 10-05-13

Hemelvaartconcours Steenwijk

Donderdag behaalde Iris Nijholt met Joey in de klasse B cat. C dressuur een 3e prijs. Zij kreeg van de jury 189 punten.

Op zaterdag kwamen de paarden aan de start. In de klasse L1 1e proef werd Joy Verbruggen met Vodo MH 3e en bij de 2e proef ging de 2e prijs naar Marit Schwering met Aronroodnoot (194) punten.


03 en 04-05-13
Prijzen in Vollenhove
Op vrijdagavond kwamen de paarden in actie in Vollenhove. Hierbij wist Joy Verbruggen met Vodo MH voor haar 1e proef 191 punten bij elkaar te rijden. Goed voor de 2e prijs. Marit Schwering met Aronroodnoot ontving voor haar 2e proef een 4e prijs met 196 punten. Beide rijden in de klasse L1.
Op zaterdag kwamen de pony's aan start. Jasper ten Napel behaalde met Sjors voor zijn 2e dressuurproef in de klasse A een 1e prijs. Marieke ten Napel werd eveneens 1e. Zij reed met haar pony Annabel in de klasse AA springen.

30-03-13
Drie Dijkruiters in de prijzen
Iris Nijholt kwam met Joey aan start in Hasselt in de B dressuur. Zij kreeg 182 punten voor haar proef, goed voor een 2e prijs.
In Vinkega wist Marjon Lijster met Amadou een 3e prijs binnen te halen. Zij rijdt in de klasse L2 en kreeg 186 punten van de jury.
Cyrina van Beveren behaalde met Cantaor twee 1e prijzen in de M1 in Lelystad. Zij kreeg voor haar beide proeven 184 en 183 punten.

16-03-13
Joy Verbruggen tweede
In Vollenhove kwam Joy Verbruggen met Vodo MH aan start in de klasse L1. Zij kreeg voor haar proef 196 punten, goed voor een 2e prijs.

10-03-13
Prijzen voor Joy Verbruggen
Joy Verbruggen is vandaag gestart in Sneek in de klasse L1. Met Vodo MH ontving zij twee keer een 2e prijs. Van de jury kreeg zij 194 en 200 punten voor haar proeven.

02-03-13
Overwinningen voor Marit en Julia
Julia Kamminga kwam in Sneek met Janse's Zie Tai Bo aan start bij het L springen. Zij wist de overwinning te behalen. Ook een overwinning was er voor Marit Schwering met Aronroodnoot in de eerste proef van de klasse L1 in Emmeloord. Zij kreeg voor haar proef 201 punten.

16-02-13
Joy Verbruggen succesvol in Vinkega
In Vinkega wist Joy Verbruggen zich twee keer in de prijzen te rijden in de klasse L1. Voor haar eerste proef kreeg zij 209 punten, goed voor de 1e prijs. De tweede proef leverde haar de 2e prijs op met 201 punten.

02-02-13
Henny Faber in de prijzen
Henny Faber werd met Lonneke in Wezep in de klasse M2 tweede. Zij kreeg 183 punten van de jury.

19-01-13
Joy Verbruggen Kringkampioen!
In Emmeloord werden de Kringkampioenschappen dressuur paarden verreden. In de L1 ging het Kringkampioenschap naar Joy Verbruggen met Vodo MH. Zij kreeg voor haar proef 200 en 203 punten van de jury. De 3e prijs ging naar Marit Schwering met Aronroodnoot. Haar proef was goed voor 189 en 192 punten. Een mooi resultaat voor beide amazone's die nog maar een paar keer gestart zijn in de L1. Zij mogen beiden door naar de Regiokampioenschappen op 2 februari in Genemuiden. Succes!
Ook Henny Faber kwam aan start. Zij reisde naar Lelystad met Lonneke voor de M2. In beide proeven behaalde zij de overwinning en kreeg 193 en 190 punten van de jury's.

05-01-13
Dressuurprijzen in Sonnega en Kampen
In Sonnega in de klasse L1 behaalde Joy Verbruggen met Vodo MH een 2e prijs met 196 punten. De 3e prijs werd in ontvangst genomen door Marit Schwering met Aronroodnoot met 190 punten. Een mooi resultaat voor beide amazone's die respectievelijk voor de 2e en 1e keer uitkwamen in de L1. 
In Kampen kwam Harmke van Heugten aan start met Power Dancer. Zij reed naar een knappe 1e prijs in de groep M1/M2 met 193 punten.

05-08-12
Prijzen voor Dijkruiters in Emmeloord.
Nicole Lenting had vandaag in Emmeloord haar depuut in de L1 met Kaprys. Zij kreeg 193 punten voor haar proef. Goed voor een derde prijs! Marit Schwering  wist met Aron twee keer ee prijs te bemachtigen in de B dressuur. Zij werd 5e (193 punten) en 3e (202 punten). Ook Joy presteerde goed in de B dressuur. Zij werd 2e met 205 punten en 5e met 199 punten.

30-07-12
Succes voor Nicole Lenting en Marit Schwering
Marit Schwering startte in Lelystad met Aron in de B dressuur. Zij scoorde 195 en 196 punten en werd hiermee twee keer tweede. 
Nicole Lenting van van start in Hoonhorst. In de B dressuur haalde ze met Kaprys 194 punten en mocht ze de tweede prijs in ontvangst nemen.

20-07-12
Dijkruiters succesvol in Emmeloord
Afgelopen weekend werd er dresuur gereden in Emmeloord. Marit Schwering kwam met Aron voor de eerste keer aan start en ging er 2 keer met de overwinning vandoor. Zij kreeg 210 en 199 punten voor haar proeven. Sanne ten Napel presteerde ook goed. Zij werd met Borina 2 keer 4e en met Zidane werd zij zelfs 2 keer 1e. Nicole Lenting met Kaprys en Joy Verbruggen met Vodo MH giingen ook niet met lege handen naar huis. Zij mochten de 3e en de 4e prijs in ontvangst nemen.

26-06-12
Prijzen voor de Dijkruiters
Nicole Lenting heeft tijdens de dressuurwedstrijd in Lelystad goed gepresteerd. Met haar paard Kaprys kreeg zij 198 punten voor haar proef in de B dressuur en ging hiermee met de overwinning naar huis! 
Tevens werd er dressuur in Vollenhove gereden. Iris Nijholt werd met haar pony Joey 3e in de B dressuur. Haar zus Nienke ging ook niet met lege handen naar huis. Zij werd met Maylo 3e tijdens de bixie proef en behaalde ook een 2e prijs tijdens het springen.
Monique Steenge heeft voor het eerst weer meegedaan aan een dressuurwedstrijd (in Vinkega) en mocht gelijk een 3e en 4e prijs mee naar huis nemen. Zij kreeg 187 en 177 punten van de jury.

31-05-12
Nienke Nijholt in de prijzen
Afgelopen zaterdag was Nienke Nijholt met haar pony Maylo goed in vorm tijdens de bixie wedstrijd in St. Johannesga. Zowel in de dressuur als het springen behaalde zij een 2e prijs!

01-04-12
Maaike Hulleman goed gepresteerd in Vinkega
Afgelopen zaterdag is Maaike Hulleman met haar paard Tedina 2e geworden in de M2. Zij kreeg 188 punten van de jury.

18-03-12
Nienke Nijholt in de prijzen
Tijdens de bixie wedstrijd in Hasselt heeft Nynke Nijholt met haar pony Maylo de 1e prijs gewonnen. Daarnaast deed ze dit bij het springen nog een keer over; hier wist ze ook de eerste prijs te bemachtigen. Een mooie prestatie!

04-03-12
Maaike Hulleman 2e in Emmeloord
Tijdens de dressuurwedstrijd voor paarden in Emmeloord is Maaike Hulleman 2e geworden in de M2. Zij behaalde met haar paard Tedine 192 punten.

29-01-12
Maaike Hulleman 4e in Sonnega
Afgelopen zaterdag werden er in Sonnega dressuurwedstrijden verreden. Maaike kreeg met Tedine 180 punten van de jury voor haar proef. Met dit resultaat mocht ze de 4e prijs in ontvangst nemen.

22-01-12
Maaike Hulleman reservekampioen
Tijdens de kringkampioenschappen voor dressuur afgelopen zaterdag in Kampen is Maaike Hulleman met haar paard Tedine reservekampioen geworden in de M2 dressuur.

15-01-12
Anita Laan kringkampioen
Zaterdag werd er in IJsselmuiden gestreden om het kringkampioenschap springen. Anita Laan reed in de klasse B een foutloos parcours met haar pony Montano Olio en kreeg 98 punten van de jury. Zij was hiermee de beste en mag zich daarom indoor kringkampioen 2012 noemen!
Ook werden er zaterdag in Hasselt bixie proeven verreden. Hier behaalde Nienke Nijholt in de klasse B 106 punten, goed voor een 5e prijs.
08-01-12

Julia Kamminga en Nicole Lenting goed gepresteerd

Zaterdag heeft Julia Kamminga in IJsselmuiden de 1e prijs gewonnen in het B-springen. Zij reed met haar paard Janse's Zie Tai Bo een foutloos parcours en kreeg 53 stijlpunten van de jury. Een mooie prestatie! Ook Nicole Lenting ging niet met lege handen naar huis. Zij maakte in Harich haar debuut met Kaprys in de B-dressuur. Ze kreeg 181 punten voor de proef en mocht hiermee de 4e prijs in ontvangst nemen.

20-11-11
Succesvol weekend Dijkruiters
Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er gesprongen in Sonnega. Raymond Kortstra met Zep reed foutloos in het B parcours met 47,5 punten en werd hiermee 5e. In het L springen reed Moniek Steijaert met Winona ook foutloos, en zette de snelste tijd neer. Zij mocht de 1e prijs in ontvangst nemen. Ook werd er dressuur gereden in Emmeloord. Petra Zeelen met Zeelen’S Rico won de 3e prijs in de Lux Form competitie in de Z1 met 209 punten.

15-11-11
Nienke Nijholt succesvol in Vollenhove
Tijdens de bixie wedstrijd in Vollenhove heeft Nienke Nijholt prima gepresteerd. Zij behaalde in de dressuur een 1e prijs. Daarnaast werd ze 3e bij het springen.

14-11-11
Prijzen voor Moniek Steijaert en Joy Verbruggen
Tijdens de dressuurwedstrijd te Emmeloord reden Moniek Steijaert en Joy Verbruggen in de prijzen. Moniek Steijaert behaalde met haar paard Winona een 5e en 7e prijs in de klasse L1. Zij kreeg 191 en 188 punten van de jury. Joy Verbruggen reed met haar paard Rsc Zalza-dance 190 punten bij elkaar in de klasse B. Met deze prestatie wist zij een derde prijs binnen te halen.

07-11-11
Succesvolle weken voor Petra Zeelen
De afgelopen weken is Petra Zeelen een aantal keer in de prijzen gevallen met haar paard Zeelen's Rico. 16 oktober scoorde zijn in Emmeloord 2 x 210 punten in de Z1 en werd hiermee 7e en 8e. Op 30 oktober startte zij nogmaals in Emmeloord en werd 7e (213 punten) en 9e (202 punten). Op 5 november werd zij 3e in Sonnega met 214 punten.

02-11-11
Sanne ten Napel en Moniek Steijaert in de prijzen
Afgelopen dinsdag tijdens het L springen in Emmeloord reed Moniek Steijaert met Winona een foutloos parcours en werd hiermee 3e. Ook Sanne ten Napel reed met haar paard Allenger een foutloos parcours. Zij mocht de 7e prijs in ontvangst nemen.

17-10-11
Jaqueline Steijaert in de prijzen
Zaterdag behaalde Jaqueline Steijaert in Steenwijk met Paverotti de 3e prijs in de klasse B. Zij kreeg 198 punten van de jury.

04-10-11

Overwinning voor Moniek Steijaert in Emmeloord

Dinsdag werd er gesprongen in Emmeloord. Tijdens het L springen wist Moniek Steijaert met Winona een foutloos parcours te rijden en in de barage de snelste tijd neer te zetten. Dit leverde haar een eerste prijs op, een mooie prestatie! 


19-09-11
Prijzen voor eigen leden tijdens hippisch weekend
De vrees voor slecht weer was er, maar uiteindelijk viel dit reuze mee en kunnen we terugkijken op een geslaagd concours! Voor een aantal leden dubbel geslaagd aangezien zij ook een prijs wisten te bemachtigen. Gonnie Doff- de Jong met Warwick kreeg voor haar dressuurproef in de B-dressuur een 1e prijs. Ook bij het springen was ze succesvol, zij won de derde prijs in het klassiek parcours klasse L. Bij het B-springen ging de 5e prijs naar Julia Kamminga met Janse's Zie Tai Bo. Tijdens de B-dressuur mocht zij ook 2 prijzen in ontvangst nemen; een 3e en 6e prijs! Moniek Steijaert met Winona mocht de 12e prijs in ontvangst nemen bij het springen. Tevens werd zij 8e in het 2e parcours klasse L. Esther Lammers werd 2e in de B dressuur met 192 punten. Sanne ten Napel behaalde 187 punten en werd hiermee 5e in de L2. Voor Marjon Lijster was er ook een 5e prijs; zij behaalde 192 punten in haar L proef. Ook Cyrina van Beveren ging niet met lege handen naar huis; zij behaalde een derde prijs in de L-dressuur met 189 punten.

12-09-11
Dijkruiters in de prijzen in Lelystad
Zaterdag zijn Julia Kamminga en Petra Zeelen gestart in Lelystad.

In de ochtend starte Julia Kamminga met Janse´s ZieTaiBo in de klasse B. In de eerste proef werd zij 6e met 180 punten en in de tweede proef werd ze 1e  met 197.

´S middags Starte Petra Zeelen met haar nieuwe wedstrijd paard Allrisk v. Jazz in de L2. In de eerste proef werd zij 6e met 179 punten. In de tweede proef werd Petra  1e met 199 punten.

28-08-11
Vierde prijs voor Lizette Hellinga
Tijdens de dressuurwedstrijd in Wezep afgelopen vrijdag is Lizette Hellinga met Iberlina 4e geworden. Zij kreeg 186 punten voor haar proef. Petra Zeelen kwam in Lelystad aan de start met Allrisk in de L2 en mocht een eerste en een vierde prijs in ontvangst nemen.

08-08-11

Lizette Hellinga in de prijzen
Afgelopen zondag werden er dressuurwedstrijden verreden in Emmeloord. Lizette Hellinga reed met haar paard Iberlina in de klasse B twee proeven met 193 en 194 punten. Ze mocht hiermee een tweede en vierde prijs in ontvangst nemen.

02-08-11
Sanne ten Napel succes in Emmeloord
Dinsdagavond verscheen Sanne ten Napel meerdere keren aan de start tijdens de springwedstrijd te Emmeloord. Met Zidane reed zij een foutloos parcours in de klasse L. Dit was goed voor een 7e prijs.

17-07-11
Gonnie Doff- de Jong wint prijzen in Kootwijk
In Kootwijk kwam Gonnie aan start in de B-dressuur met Warwick V. Voor haar eerste proef kreeg zij 199 punten, goed voor de 4e prijs. De tweede proef leverde haar 188 punten en de 6e prijs op.

02-07-11
Marit Schwering prijs tijdens kringkampioenschap
Zaterdag werden de kringkampioenschappen verreden te Urk. Marit Schwering reed in de B-dressuur 198 punten met haar paard Tirza S. Zij mocht hiermee de 6e prijs in ontvangst nemen.

17-06-11
Maaike Hulleman, Marit Schwering en Gonnie Doff prijs in Vollenhove
Afgelopen week was er concours in Vollenhove. Maaike Hulleman mocht in de M1 dressuur een 2e prijs in ontvangst nemen. Zij behaalde met haar paard Tedine 191 punten voor haar proef. Ook Marit Schwering met Tirza S viel in de prijzen. Zij behaalde ook 191 punten en werd 4e in de B dressuur. Gonnie Doff met Warwick V mocht 2 prijzen mee naar huis nemen. In de B dressuur behaalde zij in beide proeven 195 punten, goed voor een 2e en 4e prijs.

04-06-11

Dijkruiters in de prijzen in Steenwijk

Afgelopen zaterdag was er concours in Steenwijk. Marit Schwering met Tirza S wist hier met haar proeven 2 prijzen binnen te halen in de B-dressuur; een 1e prijs met 196 punten en een 4e prijs met 193 punten. Ook Moniek Steijaert ging niet met lege handen naar huis. Met haar paard Winona kreeg zij 189 voor haar proef en werd hiermee 5de. Maaike Hulleman viel ook in de prijzen. Zij mocht met haar paard Tedine een zesde prijs in ontvangst nemen voor haar proef in de klasse M1 (193 punten).

02-06-11
Bixie proeven in Steenwijk

Op het hemelvaartconcours in Steenwijk is Tjitske Kooistrta 1e geworden in de bixie a1 met 78 punten. In de b1 is zij 8e geworden met 80 punten.

Nienke Nijholt is 5e geworden met 69 punten in de a1. In de b1 is zij 5e geworden met 95 punten. Iris Nijholt reed voor de eerste keer met een startkaart in de b dressuur en heeft daar haar 1e winstpunt gehaald (181 punten).


02-06-11

Anita Laan 3e plaats polderkampioenschap

Tijdens de polderkampioenschappen te Lelystad was Anita Laan met Montana Olio flink op dreef. Met de B-dressuur is zij 2de geworden met 191 punten. Ook in de finale reed zij een nette proef en mocht hiermee een 5e prijs in ontvangst nemen. Omdat ze tijdens het B-springen 3de werd mocht ze ook voor dit onderdeel door naar de finale. Hier wist zij als 5de te eindigen. Allround werd zij derde van Flevoland (van alle klassen).

 


29-05-11
Dijkruiters succesvol in Wanneperveen
Zaterdag 28 mei was een succesvolle dag voor een aantal leden.
In de B dressuur mocht Anita Laan (foto) met Montana Olio maar liefst 2 prijzen mee naar huis nemen; zij werd 1e met 188 punten, en 2e met 180 punten. Een mooie prestatie! Marit Schwering ging met haar paard Tirza S voor het eerst van start in de B dressuur, en mocht een 2e en 4e prijs in ontvangst nemen voor haar 197 en 185 punten. Ook Maaike Hulleman met Tedine viel twee keer in de prijzen. In de klasse M1 kreeg zij 197 en 187 punten voor haar proef, goed voor een 2e en 3e plaats.
15-05-11
Anita Laan in de prijzen
Gister was er concours in Dronten. Anita Laan kreeg met haar pony Montana Olio 191 punten voor haar dressuurproef in de klasse B. Hiermee mocht zij een 6e prijs in ontvangst nemen. Ook met het springen ging zij niet met lege handen naar huis; in het 2e parcours klasse B haalde zij een 8e plek.

08-05-11
Dijkruiters in de prijzen
Dit weekend was er concours in St Nicolaasga en Havelte. In St Nicolaasga kreeg Maaike Hulleman-Marsman met haar paard Tedine 184 punten voor haar proef in de klasse M1. Dit was goed voor een 5e plaats.
In Havelte viel Petra de Jong met Zinula N twee keer in de prijzen. Met dressuur klasse L1 werd zij 4e met 189 punten. Met L springen reed zij foutloos en werd hiermee 13e in het progressief parcours.

06-05-11
Prijs voor Moniek Steijaert
Afgelopen dinsdag werd er gesprongen in Emmeloord. Moniek Steijaert reed voor de eerste keer L met Winona. Zij wist foutloos te rijden en daarmee een 10e prijs in ontvangst te nemen.

23-04-11
Petra Zeelen twee x 1e prijs
Tijdens de dressuur wedstrijd te Lelystad startte Petra Zeelen voor de eerste keer Z1. Hier mocht zij met haar paard Zeelen's Rico 2 twee keer een eerste prijs in ontvangst nemen.

03-04-11
Nienke Nijholt en Tjitske Kooistra in de Prijzen
Afgelopen zaterdag hebben Nienke Nijholt en Tjitske Kooistra in Steenwijk Bixie proeven gereden. Tjitske werd werd 3e in de Bixie A met 70 punten, de 4e prijs was voor Nienke. In de Bixie B1 werd Nienke 5e met 95 punten en Tjitske 7e met 89 punten.

26-03-11
Petra Zeelen weer succesvol
Tijdens de dressuurwedstrijd te Urk wist Petra Zeelen met Zeelen's Rico twee keer een 1e prijs te bemachtigen in de M2 dressuur. Zij kreeg voor haar proef 194 en 189 punten.

20-02-11
Petra Zeelen 2x eerste prijs
Afgelopen vrijdag was Petra Zeelen zeer succesvol in de M2 dressuur. Zij werd met Zeelen's Rico 2x eerste met 187 en 182 punten.

06-02-11
Prijs voor Petra de Jong
Petra de Jong met Zinula N is afgelopen dinsdag geëindigd op een 7e plaats tijdens het B springen in Emmeloord.

04-02-11
Lizette Hellinga 5e in Hasselt
Op 28 januari werden er dressuurwedstrijden verreden in Hasselt. Lizette Hellinga wist hier met haar paard Iberlina 186 punten te behalen. Goed voor een 5e prijs. 

24-01-11
Petra Zeelen reserve kampioen
Afgelopen zaterdag is Petra Zeelen met Zeelen's Rico reserve kampioen geworden tijdens het kringkampioenschap dressuur in Hasselt. Zij kreeg voor haar proef in de M2 197 punten. Een mooie prestatie.

31-12-10
Moniek Steijaert eerste in Vollenhove
De overwinning in de tweede groep B dressuur in Vollenhove ging naar Moniek Steijaert met Winona. Zij behaalde maar liefst 200 punten. Gonnie Doff-de Jong reed in de eerste groep B dressuur. Zij mocht de derde prijs in ontvangst nemen met 192 punten.

24-12-10
Lizette Hellinga tweede tijdens Indoor Noordoostpolder
Tijdens de dressuurwedstrijden behaalde Lizette Hellinga met Iberlinda de 2e prijs met 190 punten in de klasse B. Ook Anita Laan reed zich met Montana Olio in de prijzen. Zij ontvang een 3e prijs voor haar B-dressuurproef die goed was voor 180 punten.

12-12-10
Dressuurprijzen in Genemuiden
Vrijdagavond werd Gonnie Doff-de Jong met Warwick V 4e in de B dressuur met 192 punten. Zij kwam in Genemuiden aan start. Zaterdag kwamen Sanne ten Napel en Petra Zeelen aan start. Sanne behaalde met Zidane in de L2 184 punten. Goed voor de 4e prijs. Petra reed met Zeelen's Rico in de M2. De proef was goed voor 185 punten en de 1e prijs. Zij mocht bovendien finale rijden en werd daarbij 3e met 182 punten.

07-12-10
Sanne ten Napel 2e in Emmeloord
Sanne ten Napel behaalde met Allenger in Emmeloord bij het springen in de klasse B een mooie tweede prijs. Zij wist foutloos te blijven en kreeg 51 punten voor stijl.

27-11-10
Petra Zeelen in de prijzen in IJsselmuiden
In IJsselmuiden was er een derde prijs voor Petra Zeelen met Zeelen's Rico in de klasse M2. Zij kreeg 183 punten voor haar proef.

21-11-10
Weer prijs voor Petra Zeelen
Petra Zeelen met Groot Archem's Rico in Emmeloord 2e met 190 punten in de M2.

21-11-10

Eerste prijs voor Petra de Jong in Zwolle
Afgelopen weekend kwam Petra de Jong met haar paard Zinula N aan de start in Zwolle met 190 punt behaald zij de eerste prijs in de klasse B dressur.


14-11-10
Petra de Jong in Luttenberg in de prijzen
Dinsdag (9 nov) kwam Petra de Jong met Zinula N aan start tijdens Jumping Indoor Luttenberg. In de klasse B klassiek parcours werd zij 6e.

25-10-10
Dubbele overwinning van Moniek Steijaert met Winona in Emmeloord

Moniek Steijaert was afgelopen zondag bijzonder succesvol met haar paard Winona. Zij won beide proeven in de klasse B met respectievelijk 188 en 192 punten.

26-09-10
Succesvolle start indoorseizoen voor Moniek Steijaert en Harmke van Heugten
Na onze eigen buitenconcours vorige week werd en dit weekend weer binnen gestart tijdens dressuurwedstrijden in Vollenhove. Moniek Steijaert reed met Winona in de klasse B naar een vierde plek met 187 punten. Ook Harmke van Heugten met Vodo MH kreeg 187 punten voor haar proef met maar dan in de klasse L2, goed voor een derde plaats!


09-08-10
Prijzen voor Moniek Steijaert en Maaike Hulleman in Emmeloord
Afgelopen zondag werden er dressuurwedstrijden gereden in Emmeloord. Moniek Steijaert kwam met haar beide paarden succesvol aan de start in de klasse B. Met Winona behaalde zij tijdens de eerste proef een vierde prijs met 186 punten ook bij de tweede proef was er een vierde prijs voor Moniek maar ditmaal met Riliene, 184 punten. 
 
Maaike Hulleman reed Tediene in de klasse L2 naar een tweede plek met 196 punten

11-07-10
Twee keer prijs voor Maaike Marsman
Afgelopen weekend in Emmeloord heeft Maaike Marsman van de Dijkruiters 2 keer een derde prijs in ontvangst mogen nemen.
Zij reed in de L2 dressuur met Tudine 194 en 195 punten. 

20-06-10
Overwinning voor Raymond Kortstra met Groot Archem's Wonile in Genemuiden
Tijdens de selectiewedstrijden voor de kringkampioenschappen op 3 juli werd er afgelopen zaterdag door de paarden gereden in Genemuiden. Raymond Kortstra won hier de klasse L2 dressuur met zijn paard Groot Archem's Wonile, de proef werd beoordeeld met 193 punten. 
 Ook Moniek Steijaert reed zich in de prijzen met Riliene won zij een vijfde prijs in de klasse B dressuur, 199 punten.

31-05-10
Moniek Steijaert succesvol tijdens dressuurwedstrijden in Lelystad
Afgelopen zondag kwam Moniek Steijaert met haar paard Riliene aan de start tijdens dressuurwedstrijden in Lelystad. In de klasse B dressuur won zij een eerste en een twee prijs.

25-05-10
Tweemaal goud voor Petra Zeelen in Lelystad
Ook dit pinksterweekend werd er weer om de prijzen gereden door onze leden. Petra Zeelen kwam met Groot Archem's Rico aan de start in Lelystad én met succes. Tweemaal een overwinning in de klasse M1 de proeven werden beoordeeld met een puntentotaal van 191 en 195.16-05-10
Dubbele overwinnnig in dressuur voor Moniek Steijaert! 
Afgelopen weekenden werd er weer succesvol concours gereden door onze leden, Moniek Steijaert kwam met Riliene aan de start in Havelte en won hier tweemaal een eerste prijs in de klasse B dressuur. Moniek reed 188 en 192 punten bij elkaar. Ook Maaike Hulleman reed zich in de prijzen, zij reed in Sint Nicolaasga. Met Tedine kwam zij uit in de klasse LII en behaalde een tweede plaats, voor haar proef kreeg zij 191 punten.
 
In Steenwijk kwamen de ponies aan de start, tijdens de dressuur waren er prijzen voor Lisanne Hannema en Anita Laan. Lisanne reed in de klasse B met Wolinde naar een tweede prijs met 194 punten. Anita reed in de zelfde klasse met Olio naar een vierde prijs tevens met 194 punten. Ook reden de paarden in Steenwijk. Petra Zeelen kwam aan de start in de klasse MI met Groot Archem's Rico en reed 191 punten bij elkaar, goed voor een vierde prijs. Marit Schwering reed een goed debuut met U-Elrite in de klasse LII een tweede plaats met 193 punten. Esther Lammers reed met Sjarda in de klasse B dressuur naar een eerste en derde plaats, 198 en 192 punten reed zij bij elkaar.
 
In Joure reed Raymond Kortstra met Groot Archem's Wonile in Joure, in de klasse LII dressuur werd hij tweede met 189 punten, kortom een succesvol weekend voor De Dijkruiters!

20-04-10
Prijzen tijdens zomers buitenconcours te Frederiksoord
Maaike Marsman en Marit Schwering kwamen afgelopen weekend aan de start in Frederiksoord. Beiden komen zijn uit in de klasse L1 dressuur, voor Maaike met Tedine was er een 5e prijs met 187 punten. Marit won met U-Elrite een 6e prijs (187 punten) en een 3e prijs (186 punten).

12-04-10
Prijzen voor Marit Schwering en Dian Kloosterman
 Afgelopen paasweekend werd er gestart op de diverse concoursen door onze leden. Marit Schwering met U-elrite reed naar een overwinning in Hasselt, in de klasse L1 behaalde zij 196 punten.
 
Bij de ponies sprong Dian Kloosterman met Golden Lady in de klasse B naar een tweede stek, zij kregen 52 stijlpunten.

07-03-10
3e prijs voor Gonnie de Jong met Warwick 
Afgelopen week werd er gesprongen in Emmeloord, Gonnie de Jong reed met Warwick naar een derde plek in de klasse L.

22-02-10
1e plaats voor Marit Schwering 
 Afgelopen weekend werden er in Sint Nicolaasga dressuurwedstrijden verreden, Marit Schwering met U-elrite won hier een eerste prijs met 203 punten. Marit en U-elrite komen uit in de klasse L1.

13-12-09
Prijzen voor Dian van Diepen en Lisanne Hannema! 
Afgelopen vrijdag kwam Dian van Diepen met Amore Especiale aan de start bij dressuurwedstrijden te Genemuiden. In de klasse B reed zij naar een keurige 3e plaats met 185 punten.
 
Op zaterdag sprongen de ponies in Kampen, hier maakte Lisanne Hannema haar debuut bij het springen en dit deed zij voortreffelijk! In het klassieke parcours reed zij met Wolinde naar een tweede plaats en ook bij het tweede progressieve parcours mochten zij zich melden voor de prijsuitreiking, een vierde plaats!

29-11-09
Dressuurruiters rijden in de prijzen te IJsselmuiden
Afgelopen weekend werd er dressuur gereden in IJsselmuiden, Dian van Diepen en Marloes Dudink kwamen aan de start in de klasse B. Dian behaald met Amore Especial 189 punten en een vierde plaats, Marloes met Tuampla behaalde tevens 189 punten maar moest genoegen nemen met een vijfde prijs.

08-11-09
Prijs voor Marloes Dudink in Genemuiden
Dit weekend heeft Marloes Dudink goed gepresteerd in Genemuiden. In het progressief springen behaalde zij met haar paard Tuampla de 4e prijs.

01-11-09
Vierde plaats voor Maaike Hulleman in Sonnega 
Afgelopen weekend kwam Maaike Hulleman met Tidine aan de start tijdens dressuurwedstrijden in Sonnega, in de klasse L1 behaalde zij een vierde plaats met 189 punten.

04-10-09
Marit Schwering wederom succesvol
In Genemuiden kwam Marit Schwering afgelopen vrijdag aan start met U-Elrite, in de klasse B dressuur behaalde zij een 5e prijs met 194 punten.

27-09-09
Tweede prijs voor Marit Schwering in Emmeloord
Afgelopen zondag kwam Marit Schwering met U-Elrite aan de start tijdens dressuurwedstrijden in Emmeloord. In de klasse B behaalde zij een tweede plaats met 186 punten. 

21-09-09
De 25ste keer te gast bij Peter en Annie Blauw.
Luttelgeest. Voor de 25ste keer konden de Dijkruiters hun hippisch evenement op de terreinen van de familie Blauw organiseren. Onder schitterende weersomstandigheden werd er twee dagen genoten van de paardensport.
Bij de dressuur behaalden de Dijkruiters diverse prijzen. Dian van Diepen met Amore Especial won een 3e prijs in de 1e proef van de klasse B (194 punten) . Bij de 2e proef ging de overwinning naar Marit Schwering met U-Elrite (205 punten). Cyrina van Beveren werd in deze ring met Cantaor WH 5e (190 punten). Bij de Z1 ring, 1e proef, ging de 3e prijs naar Jacoline Zwaan met Passoa (224 punten).
In de middaguren werd er nogmaals dressuur gereden in de diverse ringen. In de B dressuur ging in beide proeven de 4e prijs naar Gonnie de Jong met Warwick V (199 en 200 punten). In de L1 was de 2e prijs voor Henny Faber met Lonneke (198 punten).

Vanaf 8 uur tot half 6 werd er in 2 ringen gesprongen. Er stonden een 220 combinaties op de startlijst. In de klasse M kwam voor de 1e keer Gonnie de Jong met Warwick V aan start. Zij mocht in beide ringen de 6e prijs in ontvangst nemen.

Op zondag werd er om half 10 begonnen met het springen van de ponyruiters. In de klasse B cat. C ging de 4e prijs naar Saskia Douma met Little Dancer. In de cat. D was de overwinning voor Dian Kloosterman met Golden Lady. Ook Dian van Diepen wist een overwinning te behalen. Zij sprong voor de 1e keer in de klasse Z cat. E. Deze klasse werd in handicap verreden met de klasse M cat. D/E en hierbij wist zij zich de sterkste. In het progressieve parcours behaalde Evie van Diepen met Westenwind de 2e prijs in de klasse L cat. E.

Ook bij de dressuur waren er prijzen voor de Dijkruiters. Anita Laan won met Olio in de B dressuur de 5e prijs met 185 punten. Hiermee behaalde zij tevens haar eerste winstpunt en dus mag zij nu ook gaan springen. Saskia Douma werd met Lizzy in de klasse L1 cat. A/B 1e met 188 punten.

Ook was er de gelegenheid om mee te doen aan de “groene” proeven. Deze zijn bedoeld voor de beginnende ruiter die nog niet aan de gewone wedstrijden mee doet. In de 1e proef ging de overwinning naar Robin Nijholt met Maylo. In de 2e proef was de 2e prijs voor Audrey Huizinga met Kiara.

Tevens was er voor de ponyclub die met zijn team de beste resultaten wist neer te zetten een clinic te winnen. Deze clinic die verzorgd zal worden door Hester Klompmaker ging dit jaar naar onze eigen vereniging. Binnenkort zal dan ook een datum genoemd worden waarop dit plaats zal vinden.
 

Nieuws

10-04 Nieuwsbrief Dijkruiters april 2019
10-04 Concours Dijkruiters 30 juni
15-01 Anouk Huizinga Kringkampioen indoor 2019
29-10 Clubkampioenschappen 2018
26-06 Zaterdag 8 juli kringkampioenschappen
07-05 Anouk en Sanne clubkampioen
09-04 Fotoshoot in de tulpen - geef je op!
24-01 Sanne en Marieke Kringkampioenen
07-01 Nieuwsbrief december 2016
17-10 Nieuwsbrief oktober 2016