Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2023

Uitslag dressuur

Uitslag springen

Totaal uitslag

 
 
Clubkampioenschappen 2023
Zaterdag 3 juni houden we de jaarlijkse clubkampioenschappen voor onze leden. Ieder jaar weer een sportieve en gezellige dag!
Locatie is de manege aan de Zuurbeek 14 St. Jansklooster.
Aanvang dressuur: 11.00u
Springen aansluitend
Download de startlijst hier
 
 
Romy Trakzel Clubkampioen 2022

De Dijkruiters Clubkampioenschappen werden zaterdag 17 september gehouden in de manege van Vollenhove. Er werd gestart met de dressuurproeven. Romy Trakzel mocht zich in deze klasse Dressuurkampioen noemen door haar mooie score van 205,5 pt. Ze startte in de klasse B met haar paard Milan. De tweede prijs ging naar Mellannie Hoogendoorn die met haar paard Jureusa 195pt behaalde; ook in de klasse B. Tenslotte een 3e prijs voor Hester Pasman met haar paard Ciska; ze reed een nette L2 proef waarmee ze 192,5pt behaalde.

Hierna werd het springparcours gereden.
Alle ruiters die een foutloos parcours reden mochten aansluitend een barrage parcours rijden op tijd. 3 ruiters wisten zich hiervoor te plaatsen en streden om de snelste tijd en de kampioenstitel.
In deze categorie kwam Lizette Bergsma-Hellinga als snelste uit de strijd. Zij mocht zich met haar paard Eberlina Springkampioen noemen. Hester Pasman haalde en 2 prijs en ook Romy Trakzel reed deze ronde foutloos.
Tijdens de gezellige nazit werd Romy Trakzel gehuldigd als Clubkampioen. De prijswinnaars reden een mooie ereronde en de Clubkampioen kreeg ook nog eens een mooie kampioendeken mee naar huis.

De startlijst is gereed!

Download de startlijst hier : Startlijst Clubkampioenschappen Dijkruiters 2002

De dagindeling is als volgt:

  • Aanvang dressuur 13.15u
  • Aanvang springen 16.00u

In de kantine is een hapje en een drankje verkrijgbaar. Koffie  en thee zijn gratis; overige dranken zijn te verkrijgen tegen een kleine vergoeding.

Er worden vanaf ca. 16uur hamburgers gebakken! 

Aansluitend: prijsuitreiking

Op zaterdag 17 september organiseren wij onze jaarlijkse clubkampioenschappen.
Deze worden gehouden bij Manege De Boswal Zuurbeek 14 Sint Jansklooster.

Aanmelden voor de clubkampioenschappen graag vòòr 11 september via info@dijkruiters.nl
Geef bij de opgave aan in welke klasse je mee wilt rijden (dressuur en/of springen), de naam van je paard/pony en de naam van de vader van je paard/pony.

We starten de dag met dressuur en we gaan daarna springen. De precieze dagindeling hangt af van het aantal aanmeldingen.