Concours Dijkruiters

Jaarlijks wordt het Hippisch Weekend Dijkruiters gehouden. In 2019 konden we dit weer combineren met de Kringkampioenschappen van de regio Noord-West Overijssel en de Noordoostpolder in het weekend van 29 en 30 juni. Op zaterdag 29 juni vonden de kringkampioenschappen plaats en op zondag 30 juni ons eigen concours. Dit is ieder jaar een compleet programma met paarden en pony’s,  springen en dressuur en bixie.

Helaas zijn in zowel 2020 als 2021, door de verlengde corona maatregelen, het concours en de outdoor Kringkampioenschap niet doorgegaan.

Voor het concours maken wij gebruik van de locatie De Strandhoeve (aan de Uiterdijkenweg 59 in Baarlo, vlakbij Blokzijl). Op dit terrein is een grasbodem op een zandondergrond, hier kan altijd gereden worden.

Equiscore rekenkamer

De rekenkamer zal dit jaar wederom gebruik maken van het programma Equiscore voor een zeer snelle uitslagverwerking van de dressuur en het springen. Al vele jaren is er bij de dressuur voor paarden met volle tevredenheid met dit programma gewerkt. Ondertussen is Equiscore ook in te zetten bij SGW. Meer informatie hierover is te vinden op www.equiscore.nl.

Uitslagen zijn deze dag live te volgen via www.equiscore.nl/live en nadien via www.equiscore.nl/archief.

De uitslagen zijn te vinden op de site van Equiscore, de mobiele rekenkamer.

De Dijkruiters hebben in 2008 voor het eerst kennis gemaakt van het gemak van de uitslagverwerking van Equiscore. In 2011 hadden de Dijkruiters de primeur waarbij het mogelijk was om direct na afloop van de dressuurproef de voorlopige score per sms te ontvangen. Mocht u meer informatie over dit programma willen dan kunt u contact opnemen met de heer Van Riessen (joop@equiscore.nl) of de heer De Jong (siebe@equiscore.nl).

Wedstrijdsecretariaat van de pony's

(volgt nog)

Wedstrijdsecretariaat Bixie

(volgt nog)

Wedstrijdsecretariaat van de paarden

(volgt nog)