Concours Dijkruiters

Jaarlijks wordt het Hippisch Weekend Dijkruiters gehouden. Ook in 2022 gaan wij we dit weer combineren met de Kringkampioenschappen van de regio Noord-West Overijssel en de Noordoostpolder. Dit vindt plaats in het weekend van 24, 25 en 26 juni.

Ieder jaar is er een compleet programma met paarden en pony’s, springen, dressuur en bixie.

Vrijdag midag/avond staat het parcours klaar voor de oefenspringers. Wil je nog even extra oefenen op de grasbodem of wil je met je paard wat ervaring opdoen? Dan ben je van harte welkom! (info volgt)

Op zaterdag 25 juni vinden de Kringkampioenschappen plaats. De inschrijving is reeds geopend.

Zondag 26 juni organiseren wij een Bixie concours. (info volgt nog)

Voor het concours maken wij gebruik van de locatie van de familie Vergeer aan de Uiterdijkenweg 26 in Luttelgeest. Het terrein heeft een mooie vlakke grasbodem.

Equiscore rekenkamer

De rekenkamer zal dit jaar wederom gebruik maken van het programma Equiscore voor een zeer snelle uitslagverwerking van de dressuur en het springen. Al vele jaren is er bij de dressuur voor paarden met volle tevredenheid met dit programma gewerkt. Ondertussen is Equiscore ook in te zetten bij SGW. Meer informatie hierover is te vinden op www.equiscore.nl.

Uitslagen zijn deze dag live te volgen via www.equiscore.nl/live en nadien via www.equiscore.nl/archief.

De uitslagen zijn te vinden op de site van Equiscore, de mobiele rekenkamer.

De Dijkruiters hebben in 2008 voor het eerst kennis gemaakt van het gemak van de uitslagverwerking van Equiscore. In 2011 hadden de Dijkruiters de primeur waarbij het mogelijk was om direct na afloop van de dressuurproef de voorlopige score per sms te ontvangen. Mocht u meer informatie over dit programma willen dan kunt u contact opnemen met de heer Van Riessen (joop@equiscore.nl) of de heer De Jong (siebe@equiscore.nl).