Uitslagen

Nienke Nederlands Reservekampioen!
Zondag 22 oktober waren Nienke en Gyongy naar Barchem voor de NK Eventing klasse Z.
Door een redelijke dressuurproef beloond met 62 procent was ze toch in het tussenklassement niet zo hoog geëindigd. Maar door foutloos te springen en te crossen -iets buiten de tijd- wisten ze toch 2e en reservekampioen van Nederland te worden!
 
 
2e prijs voor Nienke
 
Zaterdag 2 september gingen Nienke en Gyongy in Markelo en SGW-wedstrijd rijden.
Het onderdeel dressuur ging wat lastig deze keer maar ze kregen toch nog 188.5 punt. Helaas een weigering in de springring, daardoor hadden ze voor de cross een plaats in de middenmoot. De cross zelf reed Nienke binnen de tijd en foutloos, hierdoor stegen ze naar de 2e plaats! Deze wedstrijd was in de klasse M. Half oktober staat Hattem op het programma in de klasse Z💪🏼
Kan een afbeelding zijn van 7 mensen, paard, broek en tekst
 
 
 
 
1e prijs voor Nienke
1e prijs voor Nienke
Zondag 27 augustus heeft Nienke met haar paard Gyongy meegedaan aan een SGW-wedstrijd in Norg. Ze startten in de klasse M.
Ze reden een zeer degelijke dressuurproef die werd beloond met 193.5 punten; vervolgens een foutloos springparcours. De cross werd ook nog eens foutloos gereden waardoor ze de wedstrijd wonnen!
Succesvol klasse Z-debuut Nienke
Nienke en haar paard Gyongy zijn zaterdag 12 augustus voor de 1e keer Z-SGW gestart . Dit debuut werd beloond met een niet verwachte maar wel gehoopte 2e plek in een veld van 13 deelnemers. De dressuur begon wat matig, maar door foutloos te springen in een parcours waar de andere ruiters veel fouten werden gereden, steeg ze in het klassement. In de cross -die pittig maar wel eerlijk stond – ging ze ook foutloos rond. Ze waren net als veel anderen wel iets buiten de tijd. Na het klassement opgemaakt te hebben bleek ze met 0.6 punt verschil 2e geworden.
Dressuurprijzen voor Nienke
Zondag is Nienke Nijholt met haar paard Gyongy na ongeveer een jaar geen dressuurwedstrijden meer gereden te hebben, toch maar weer gestart. Dit ging erg goed !
In de 1e proef had ze 184.5 punt en een 2e prijs; de 2e proef werd nog beter beloond met 186 punten dit was goed voor een 1e prijs🥇
3e prijs voor Nienke

Zondag 11 juni was er een SGW wedstrijd in Vinkega.

Nienke en Gyongy behaalden hier een mooie 3 plek in de klasse M.

Een score van 204 in de dressuur en een foutloos parcours in het springen bracht ze naar een 1e plek> Na een foutloos gereden cross bleek dat ze iets te veel tijdfouten had daardoor zakte ze naar een 3e plek 

3e prijs voor Mellannie
Mellannie Hoogendoorn heeft zondag meegedaan aan een springwedstrijd in Harich. Ze startte met haar paard Jane en reed een foutloze ronde wat beloond werd met een mooie 3e plaats
Mooie 2e plaats voor Mellannie
Zaterdag 22 april is Mellannie Hoogendoorn weer op dressuur wedstrijd geweest.
Ze reed een mooi rondje in de klasse B, wat haar leidde tot een mooie 2e plaats!
Sanne scoort in Zwolle
Met de nodige twijfels vanwege het stormachtige weer, is Sanne Jager met haar paard Eriu Star zondagochtend toch vroeg op pad geweest richting Zwolle.
Na 4 maanden rust en rustig opbouwen kon ze eindelijk weer eens deelnemen aan een (dressuur) wedstrijd.
Dit heeft geresulteerd in 2 goed beoordeelde proeven en daarbij onverwachte eerste plaatsen voor Sanne en Eri. Waarbij deze combinatie nu B+5 is en ze lekker samen doortrainen aan het vertrouwen in elkaar.
Nieke Nijholt Overijssels Reservekampioen
Vrijdag ging Nienke samen met Gyongy van start met het onderdeel dressuur van het Overijssels Kampioenschap Eventing klasse M. Hiermee behaalde ze een voorlopig 11e plek.
Zaterdagmorgen mochten ze verder met springen, wat ze foutloos deden.
Na het springen volgde de cross. Deze bleek makkelijker te zijn dan gedacht want van de 28 deelnemers waren er 27 foutloos!
Omdat Nienke en Gyongy binnen de tijd waren bracht ze dit tot de 2e plaats in het dag klassement en Reservekampioen van Overijssel klasse M
Kan een afbeelding zijn van 3 mensen, staande mensen en buitenshuis
 
3e prijs voor Nieke Nijholt
Zondag hebben Nienke en haar paard Gyongy een 3e plaats behaald in Norg
Dit was een SGW-wedstrijd in de klasse M. Haar dressuurproef reed ze wat matig, maar gelukkig lukte het om foutloos te springen en in de zeer technisch gebouwde cross (waarbij ongeveer de helft niet aankwam) kon Nienke wel foutloos te blijven. Dit leverde haar een knappe 3e prijs op!
Nieke Nijholt wint klasse M eventing
 
Zaterdag 6 augustus hebben Nienke en haar paard Gyongy de open klasse M eventing in oudkarspel met overmacht gewonnen!
Na een dressuurproef die niet lekker ging, sprongen ze foutloos hun springparcours en doordat ze de cross foutloos reed binnen de tijd als 1 van de weinigen , schoof ze door naar de 1e plaats.
Romy Trakzel met Milan in de prijzen
Romy startte zaterdag 30 juli haar paard Milan in de klasse B dressuur in Zwolle. Met haar eerste proef behaalde ze 189,5 pt. De 2e proef ging nog iets beter met 193,5 punten, dit was goed voor een 3e prijs.
Het weekend ervoor heeft Romy Milan ook gestart in het springen. Dit was voor Milan zijn debuut. Ze namen deel aan een BB-parcours en reden netjes foutloos rond. Beide rondjes werden dan ook beloond met een 1e prijs
3e prijs voor Nienke Nijholt
Zondag 3 juli heeft Nienke en met haar paard Gyongy een SGW in de klasse L gereden te Markelo
In de dressuur behaalden ze 188 punten wat goed was voor een 8e plek, helaas in het springen een balk. Maar door een foutloze cross, binnen de tijd te rijden behaalden ze een 3e plek.
Mooi resultaat voor Romy met Milan
Romy Trakzel startte zaterdag 14 mei haar paard Milan in de klasse B dressuur. Deze wedstrijd werd georganiseerd door PSV Vollenhove en was tevens een selectiewedstrijd voor de Kring.
De eerste proef leverde 198 punten op en was goed voor een 2e prijs. De 2e proef was nog net iets beter met 199 pt. Hiervoor mocht ze de eerste prijs in ontvangst nemen!
Celine in de prijzen met Hilbert
Celine Meijerink reed zondag haar 2e wedstrijd met Hilbert. Ze deed mee aan een dressuurwedstrijd in Zwolle in de klasse B. Ze behaalde 195,5 en 197,5 pt.voor de proeven, wat haar 2x een 2e prijs opleverde!
Ella succesvol in de klasse L1
Zaterdag startte Ella Reineman met haar paard James in Vinkega voor het eerst in de klasse L1 dressuur. Ze behaalde nette punten: 193,5, wat goed was voor de 2e prijs!
2e prijs voor Romy in Vinkega
Romy Trakzel behaalde zaterdag 26 februari met haar paard Lanston een 2e prijs.
Dit na een foutloze en snelle ronde in het L-parcours
3 prijzen voor Romy met Milan en Lanston
Zondag 13 februari startte Romy Trakzel met haar paard Milan in de klasse B dressuur te Zwolle.
Haar eerste proef werd beloond met 195,5pt en de 2e proef ging nog wat beter met 203,5pt. Voor beide proeven leverde dit een 2e prijs op!
Met haar paard Lanston nam Romy zaterdag deel aan een springwedstrijd in Koudum. Haar foutloze tijdparcours in de klasse L was goed voor een 3e prijs.

Succesvolle week voor Romy

Romy nam zaterdag 20 november deel aan een dressuurwedstrijd op Urk. Ze startte eerst met haar jonge paard Milan; hij liep zijn tweede wedstrijd in de klasse B. De beide proeven werden beloond met 194 en 204 punten. Hiermee mocht ze 2x een eerste prijs in ontvangst nemen!
Haar 5-jarige paard Lanston maakte zijn debuut in de klasse M1; de jury beoordeelde dit met 190 en 201,5 punten. Ook in deze klasse behaalde zij 2x een eerste prijs.

Woensdag mocht Romy een 3e prijs in ontvangst nemen tijdens een springwedstrijd in IJsselmuiden. Ze startte met Lanston in de klasse L, 2-fase parcours en wist hier een foutloze snelle tijd neer te zetten.

2 prijzen voor Nienke in de klasse Z
Vrijdagavond 29 oktober hebben Nienke en Gyongy in Kampen gesprongen 2 ronden gesprongen in het Z
Het 1e parcours was ze foutloos en een foutloze barrage dat resulteerde in een 1e prijs!. Het 2e parcours had ze een balk maar het 2e parcours was ze alleen dus had ze daar ook de 1e prijs.
Romy in de prijzen
Romy Trakzel heeft zaterdag 2 prijzen gewonnen tijdens een springwedstrijd in Franker. Ze startte met haar paard Lanston in de klasse B. Het eerste foutloze parcours werd beloond met 73pt wat goed was voor een 6e prijs en het 2e parcours reed ze ook foutloos met 75 pt en een 5e prijs. De combinatie is hiermee 3 wp rijker en mag nu L starten.
Nienke behaald 2e prijs
Nienke en Gyongy hebben in Sonnega op het Pieter Stuyvesantconcours een 2e prijs behaald in het klasse M springen!
Dit deed ze met een foutloos parcours en een foutloze barrage.
Nienke 9e tijdens NK Eventing
Op 7 augustus hebben Nienke en Gyongy het NK Eventing in de klasse L gereden.
Na een dressuurproef-waar de punten tegenvielen- sprong ze een foutloze ronde in het springen en een foutloze cross binnen de tijd daardoor behaalden ze een mooie 9e plaats!

Nienke Nijholt 1e in klasse M

Zondag 25 juli heeft Nienke Nijholt meegedaan aan een springwedstrijd in Koudum.

Met haar paard Gyongy  behaalde ze een 1e prijs in het 2e parcours in de klasse M.

2e prijs voor Romy
Romy Trakzel startte zondag met haar paard Lanston in de klasse L2. Deze dressuur wedstrijd werd gereden bij Paardensportcentrum Stegeman in De Blesse.
De proeven werden beoordeeld met 189,5 en 181,5 punten en waarbij de 1e proef goed was voor een 2e prijs.
 
 
Nienke Nijholt wint SGW klasse L
Na een lange periode zonder wedstrijd en met gereden  meetmomenten, heeft Nienke Nijholt samen met Gyongy  een 1e prijs gewonnen in de klasse L SGW van Markelo.
 
 
Nienke in actie met Gyongy
 
 

Wil je een prestatie en/of een uitslag met ons delen dan plaatsen we deze op de website en op de Facebook pagina van de Dijkruiters.

Wedstrijduitslagen sturen we ook door naar de regionale krant ‘de Noordoostpolder’ met het verzoek dit plaatsen.

NB. Als vereniging hebben wij geen invloed op welke berichten en foto’s er geplaatst worden.

Stuur je uitslag en eventueel een foto naar: info@dijkruiters.nl

i.v.m. plaatsing in de krant graag uiterlijk zondagavond insturen.

Vermeld hierbij: