Sponsoring 2023

Een nieuw jaar ligt voor ons en de Dijkruiters hebben er zin in! In 2023 vieren wij namelijk ons 50-jarig bestaan als vereniging. Dit zullen wij niet zomaar voorbij laten gaan en in september vieren wij daarom dit heuglijke feit!

In 2023 organiseren wij, helaas, geen concours meer. Het outdoorseizoen vindt steeds meer plaats op locaties met zandbodems en tevens is besloten dat de outdoor kringkampioenschappen op zand verreden worden. Hiermee sluiten wij een lange jaarlijkse traditie af. We kijken terug op fantastische en hele gezellige concoursen.

Toch kunnen wij als club de sponsorinkomsten nog goed gebruiken! Voor het organiseren van activiteiten van de leden, de wekelijkse clublessen en het onderhoud van onze buitenaccommodatie kunnen wij uw sponsorbijdrage goed gebruiken! Wij hebben dit jaar 2 opties:

Optie 1: Jaarsponsor voor €50,-. Wat krijgt u hiervoor terug?

  • Vermelding van uw logo op onze website dijkruiters.nl

  • Een artikel met foto op onze Facebookpagina. Dit artikel dient u zelf aan te leveren en plannen wij met u in wanneer u aangeeft ons te willen sponsoren. Indien u wel sponsort maar geen artikel aanlevert plaatsen wij een foto van uw logo en een korte introductie van uw bedrijf op Facebook.

  • Meerdere keren per jaar een vermelding van u samen onze andere sponsoren op onze social media kanalen.

  • Een vermelding van uw logo of foto naar wens op het sponsorbord tijdens ons 50 jarig jubileum.

Optie 2: Sponsoren van goederen voor onze verloting

Tijdens ons jubileumfeest willen wij een spetterende verloting organiseren; mensen kunnen loten kopen en prijzen winnen. Wij zoeken sponsoren die goederen aan willen leveren als prijs. Waar kunt u aan denken? (ruiter)sportartikelen, een dressuur- of springles, een zak voer, supplementen, een baal hooi of stro, maar ook niet paard gerelateerde producten worden wij blij van, bijvoorbeeld een lekkere taart! Uiteraard krijgen de bedrijven die goederen aanleveren ruime aandacht van ons rondom het jubileum op social media, de website en op de avond zelf.

Wij horen graag of en in welke vorm u wilt sponsoren. Mocht u vragen hebben, neem contact op via info@dijkruiters.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur RV & PC de Dijkruiters

 

Sponsoring 2022

Heeft u of uw bedrijf affiniteit met de paardensport? Of zoekt u gelegenheid om uw naamsbekendheid te vergroten? Als sponsor bent u bij de Dijkruiters aan het juiste adres!

De Dijkruiters is een paardensportvereniging met ca 65 leden, waarvan een groot deel actief deelneemt aan wedstrijden.

Onze vereniging houdt tal van activiteiten voor de leden. Benieuwd naar de verschillende activiteiten die worden georganiseerd? Kijk dan eens op onze website onder Activiteiten voor een sfeerimpressie.

Als vrijwilligersorganisatie zijn de Dijkruiters voor een groot deel afhankelijk van hulp van vrijwilligers én van Sponsoren. Deze sponsoren helpen ons op allerlei manieren en zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen blijven bestaan.

Concours

Daarnaast zoeken we voor ons jaarlijks Concours naar sponsoren. Sponsoring klein of groot maakt deze prachtige wedstrijd mogelijk.

Met speciaal ontworpen sponsorpakketten heeft u de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan de leukste paardensportvereniging uit de regio… die kans laat u toch niet liggen?

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het concours dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat via info@dijkruiters.nl

Activiteiten

Ook kunt u uw bedrijfsnaam koppelen aan de verschillende activiteiten welke wij organiseren!

Hoe kunt u ons hiermee sponsoren? Dit kan door middel van een (eenmalige) financiële bijdrage, in de vorm van diensten, goederen of waardebonnen. Of wellicht heeft u wel een ander idee.. dan horen we dat graag!

Wat krijgt u terug voor u bijdrage aan de activiteit?

Een vermelding met logo en link op onze website.

Naamsbekendheid op ons Facebook account en/of onze flyer.

Download hier onze sponsorpakketten 2022

Wilt u weten welke sponsoren zich bij de Dijkruiters hebben aangesloten? Neem dan even een kijkje onder het kopje Onze Sponsoren!