Sponsoring

Heeft u of uw bedrijf affiniteit met de paardensport? Of zoekt u gelegenheid om uw naamsbekendheid te vergroten? Als sponsor bent u bij de Dijkruiters aan het juiste adres!

De Dijkruiters is een paardensportvereniging met ca 65 leden, waarvan een groot deel actief deelneemt aan wedstrijden.

Onze vereniging houdt tal van activiteiten voor de leden. Benieuwd naar de verschillende activiteiten die worden georganiseerd? Kijk dan eens op onze website onder Activiteiten voor een sfeerimpressie.

Als vrijwilligersorganisatie zijn de Dijkruiters voor een groot deel afhankelijk van hulp van vrijwilligers én van sponsoren. Deze sponsoren helpen ons op allerlei manieren en zorgen ervoor dat wij als vereniging kunnen blijven bestaan.


Concours

Daarnaast zoeken we voor ons jaarlijks concours naar sponsoren. Sponsoring klein of groot maakt deze prachtige wedstrijd mogelijk.

Met speciaal ontworpen sponsorpakketten heeft u de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan de leukste paardensportvereniging uit de regio… die kans laat u toch niet liggen?

Bent u geïnteresseerd in sponsoring van het concours dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat via info@dijkruiters.nl


Activiteiten

Ook kunt u uw bedrijfsnaam koppelen aan de verschillende activiteiten welke wij organiseren!

Hoe kunt u ons hiermee sponsoren? Dit kan door middel van een (eenmalige) financiële bijdrage, in de vorm van diensten, goederen of waardebonnen. Of wellicht heeft u wel een ander idee.. dan horen we dat graag!

Wat krijgt u terug voor u bijdrage aan de activiteit?

Een vermelding met logo en link op onze website.

Naamsbekendheid op ons Facebook account en/of onze flyer.

Download hier onze sponsorpakketten 2021.

Wilt u weten welke sponsoren zich bij de Dijkruiters hebben aangesloten? Neem dan even een kijkje onder het kopje Onze Sponsoren!